Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie upokorzona pomocy

Zostałam TOTALNIE upokorzona przez nieznajomego :((((((((

Polecane posty

boże ale masakra ludzie....... w szkole chciałam poderwać takiego chłopaka który jest troche przy kości, ale ma ładną twarz i wogóle podoba mi się. i jak go zapytałam czy by się chciał spotkać to on na mnie popatrzył krytycznie i powiedział, że "nie jestem tak zdesperowany jak myślisz, wbrew pozorom interesuje się mną trochę dziewczyn". ja pierdziele myślałam że jak facet jest taki przy kości to raczej nie ma zbytnio rwania i myślałam że mam 100% szans :/// nie wiem jak ja sie teraz pojawie w budzie???

a co ty myślisz, że faceci przy kości nie mają powodzenia? mają i to spore... bo dużo dziewczyn nie chce chudzielca.

Gość odczynnik psi
Ludzie...nie łykajcie takich tanich prowokacji jak pelikan rybę :o

Gość matak\\\
nie rob tego nigdy wiecej wiem to po sobie czlowiek glupi litosciwy a tu huj

Gość tak to jest jak dziewczyny
wyskakują przed orkiestrę!!!! Trzeba było zadziałać tak, żeby od niego wyszła propozycja, a ty od razu wyskoczyłaś ze spotkaniem. Szkodda, że od razu nie powiedziałaś, że kochasz go nad życie :(

Gość RomanoSexmacher
Widocznie jesteś paszczurem jakich mało 🖐️

Gość yy45y45y4
nie przejmuj się, grubasy nie zasługują na naszą litość :classic_cool:

no coz sama jestem bardzo ladna i wszyscy faceci sie za mna ogladaja a ten mnie olal :///// faceci to pustaki NIENAWIDZE ICH!

Gość widocznie nei grzeszysz urodą

Gość etjuikjhter
PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!! http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość Artur_Deska
Sam jestem gruby i uważam, że jestem bardzo przystojny

Gość to teraz wybieraj szczupłych!!
ZA KILKA LAT TEN NADĘTY GRUBAS UTYJE JESZCZE BARDZIEJ I BEDZIE ŻAŁOWAŁ ŻE SIĘ NIE ZGODZIŁ:p Po za tym to szczupli faceci są ładniejsi niż ci misiowaci, nigdy nie zrozumiem dalczego misiowaci faceci mają branie większe niż szczupli. Nie przejmuj się autorko, wiele facetów by chciało żeby jakaś dziewczyna pierwsza do nich zagadała...

Gość RomanoSexmacher
Artur Deska - definitywnie i ostatecznie rozjebałeś mnie tym stwierdzeniem i fotą w stopce :D

Gość jesli by to byla prawda
to mysle ze on mogl pomyslec jesli jestes ladna, ze sobie z niego jaja robisz :P I dlatego tak zareagowal xD

Gość Jejku21
Skoro jesteś taka ładna, to dlaczego podkreślił, że aż tak zdesperowany nie jest? Coś tu nie gra ...

a ja nie rozumiem czemu wszyscy wybierają szczupłych. zresztą mam to gdzieś, ja nie lubię wychudzonych, mogą być lekko przy kości i tyle. nie twoja sprawa right?

nie martw sie :) jego strata, zachowuj sie jak by nigdy nic i smiej sie z tego, a nawet zacznij opowiadac kolezankom w szkole i obroc to w zart :)

nie wiem w jakim wieku jesteś autorko ale na prawdę uwierz mi nie rób z tego tragedii, nie wyolbrzymiaj, nadęte zachowanie tego bufona świadczy o jego charakterze - przecież mógł grzecznie podziękować .. jak jesteś młoda to cały świat przed Tobą!

Gość aaghagagaag
myslalas, ze mozesz miec kazdego i jak dostalas kosza to od razu faceci sa pustakami ? hah :D

w razie czego to ściemniaj w szkole że udawałaś że go podrywasz a on się dał nabrać narcyz:P

Gość Julia22lata
nie przejmuj się może miał zły dzien i musiał Ci dosrać a poprostu nie jesteś w jego typie

Gość Julia22lata
zresztą są osoby obiektywnie ladne i obiektywnie brzydkie taka jest prawda i te osoby będą się podobać lub nie podobać większości osób. Ale oprócz tego gusta są różne i zawsze znajdzie się ktoś kto na obiektywnie ładną dziewczynę powie ,że jest brzydka nawet na modelki tak się mówi albo aktorki. jeden powie śliczna drugi paskuda

Gość Jejku21
Albo Ty nie taka ładna, albo on gej ... Każdy facet rozpływa się jak widzi ładną kobietę ... a gdzie tu teksty o desperacji .. :O

Gość Julia22lata
ale po słowach jakie Ci powiedział jedno jest pewnie ,że chciał Ci sprawic przykrość i jest burakiem

Gość Julia22lata
ale faktycznie jak byś się jemu spodobała to by się umówił z Tobą jak już do niego podeszłaś... widocznie nie spodobalaś sie i już

Gość Julia22lata
także szukaj takiego dla którego bedziesz ładna ;)

Gość a mnie wkurzają dziewczyny
które twierdzą ,że mogą mieć każdego.. nie kochana nie mogą bo jeden woli brunetki o kobiecych kształtach drugi np szczupłe blondynki i co? nic na to nie poradzisz. trochę pokory i samokrytycyzmu nigdy każdemu nie będziesz się podobać a Ty myślałaś ,że ,,masz 100% szans" :/