Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na jedrny piekny biust

jakies tricki na lepszy biust

Polecane posty

Gość co na jedrny piekny biust

mam pyatnie, otoz lubie swoj biust,ale jest maly, lubie go takim jakim jest ... samam mam juz 28 lat... ale jakies tricki by byl taki pelniejszy .. czy sa sposoby, jakies cwiczenia.. masci raczej sie obawiam , a operacje hmm nie mam kasy i boje sie... ale w miare szybko moze jakies cwiczonka na lepszy jedrniejszy biust, bo zauwazlam ze zmniejszyl sie, ostatnio mialam problemy osobiste i zrdrowotne i schiudlam a jak schudlam to i piersi mniejsze...

Gość ratunek w drodze :D
pływanie stylem klasycznym(żabką) poza tym jest pompka ciśnieniowa poprawiająca jędrność i powiększająca o jeden rozmiar. do tego masa kremów, ale nie wiem, czy skuteczne.

Odpowiedni stanik - większość polek nosi niedobrane kształtem i rozmiarem (wbrew pozorom rozmiarówka się nie kończy na D ;) ), wpisz sobie w googlach forum stanikomania, i się podowiadujesz więcej :)

Gość ratunek w drodze :D
mięśnie w tamtym miejscu powodują wypuklenie, są bardziej "u góry". nie spalają tkanki tłuszczowej z piersi ;) woda w basenach olimpijskich ma 28stopni, także niemalże natychmiast organizm się chłodzi. mięśnie potrzebują cukru i białka, a nie tłuszczu.