Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze i nie wiem

Nie wzięłam dwóch tabletek, kochałam się ze swoim

Polecane posty

Gość kurcze i nie wiem

mężczyzną. Czy może zakonczyć się to ciążą? Mam wziąć te dwie tabletki? To pierwszy tydzień opakowania.

Gość eulaliaa
no jasne ze moze co pytania

Gość i wlasnieeee
i wlasnie pozniej takie idiotki jak autorka biadola i sieja panike na topikach "BRALAM TABLETKI ANTY A JESTEM W CIAZY" w twoim przypadku wsytarczy prezerwatywa, skutcznosc i tak bedzie podobna

Gość z całym szacunkiem...
ale jesteś na maxa nieodpowiedzialna. Oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy

Kazdy jest czlowiekiem i moze zapomniec czemu wyzywac od razu od idiotek. Wystarczy prosta odpowiedz ze mozna bo w pierwszym tygodniu jest najwieksze ryzyko jezeli sie nie wezmie i tyle...

Gość nieeeenooooo
przed braniem tabletek gin powinien pzreprowadzac testy IQ i te z wynikiem poniżej 60 jak autorka odsyłac z kalendarzykiem :D

To ze zapomniala nie znaczy ze jest nieodpowiedzialna czasem kazdemu moze sie zdazyc, nie ma ludzi idealnych...

Gość kurcze i nie wiem
Zdarzyło mi się to pierwszy raz, wzięłam ze sobą na wyjazd nie te opakowanie co trzeba, nie mogłam wrócić. I nie mam zamiaru siać paniki, bo po pierwsze nic by się nie stało gdybym była w ciąży:)

Autorko nie przejmuj sie nimi kazdemu moze sie zdazyc a te co Ci dogryzaja to albo im sie nudzi albo zazdroszcza ze moglas zajsc a im sie nie udaje.

ale pierdoły...

Gość KamilIa23
moja wyrozumiałas bierze się z tego, ze sama wpadłam w wkieku 17 lat a teraz mam juz 2 a 3 fasolka w brzuszku wzystkie oczywiście wpadki :)a i kazde z inym te ostatnie z egipcjninem aahmedem poznanym na wakacjach last minut za 600 zł

spadaj podszywie

To twoj problem ze nie stosujesz lub nie umiesz sie zabezpieczyc autorka nie prosila o kazanie tylko o odp czy ciaza jest mozliwa....

jak nie wzięłas ze sobą piguł to trzeba sie było nie kochac, albo kupić prezerwatywy.

Gość marysienka85
Tak może się to zakończyć ciążą, szczególnie, że jest to pierwszy tydzień.A co do drugiego pytania, to w ulotce na pewno jest opisana taka sytuacja i zgodnie z ulotką należy postępować.

Gość Spadłam
frufru jak nie wzięłas ze sobą piguł to trzeba sie było nie kochac, albo kupić prezerwatywy. Otóż to i do tego by tak zrobić wystarczy IQ 50 :P

Gość ależ się kamilla
przejęła! nawet durnego podszywu nie wyłapała tak jej emocje na mózg padły. dla Ciebie Kamillo i dla autorki- trzeba po prostu MYŚLEĆ