Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo bedziecie głosowac w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość zdecydowanaaaa
nnie ku.wa bo maja tvn :O jeżeli rzucasz takimi smiesznymi argumentami, to żal że tacy ludzie będą głosować na głowę państwa. Wawcia a tego to nie wiem, nie jestem z Wawy tylko jak słyszę że "ludzie ze wsi to tylko za pisem to mnie coś strzela". Taki argument to nie dośc że nieprawdziwy, kojarzy mi się jeszcze z fałszywą propagandą, takim deprecjonowaniem z góry w tym wypadku partii. Po przecież "wieśniak", "wsiok" to często słowa używane w negatywnym znaczeniu. Podsumowując- trzeba mieć własny rozum,pouczyć się najpierw historii i nie dac się medialnej sieczce, jak również nie wierzyć smutnym gębom pseudomówcy Komorowskiego czy wielce zasmuconego Tuska - oo nich to ja co najwyżej oczekuję PRZEPRASZAM za nie szanowanie prezydenta, wyśmiewanie i deprecjonowanie jego osoby jak również wartości którym był wierny! Ale przepraszacie albo darujcie sobie te żałobne przemównienia. Tak głosujcie na sld czy po - nawet sie nie obejrzycie a bedziemy sprzedani.

Gość zdecydowanaaaa
broń Boże też na Olechowskiego (jedna "wspaniała" napisała że chciałaby mieć takiego prezydenta bo cyt.niezłe ciacho z niego :O ) Poczytajcie sobie o grupie Bilderberg i będziecie wiedzieć dlaczego....

Gość mysle ze na pis
Kwasniewski (SLD) tez ponoc nalezy do tej grupy...

Gość kaskakasiakasieka
ja zagłosuje na Kalisza :D

Gość kaskakasiakasieka
poniewaz jego głowa ma kształt gruszki

Gość tylko nie komorowski
Nie cierpię Komorowskiego, bo jest sztuczny i fałszywy. Tylko PIS!!! PO już ma władzę, ktoś musi pilnowac, by nas do końca nie sprzedali!!!

Gość kaskakasiakasieka
nie lubie lizaków i PO nie ma u mnie szans !

Gość only Tiramisu25
jestem zdrowa umysłowo więc na pewno nie na PiS...

Gość zdecydowanaaaa
tak Kwaśniewski też nalezy do tej grupy.... Racja musimy pilnować żeby nas do konca nie sprzedali, wystarczy że lewica rządzi, nie daj Boże jeszcze prezydenta od nich

Gość only Tiramisu25
wydaje mi się, że i tak wygra Komorowski. Ja jeszcze się zastanowię na kogo głosować. Na pewno mojego głosu nie dostanie PiS...

Gość tylko nie komorowski
Za to jak obrażał mojego prezydenta powinien w twarz dostac!!! Pasztetowy pajac!!!

Gość only Tiramisu25
przecież oni wszyscy na okrągło się obrażają :D Kaczyński nie był aniołem...

Gość Iwonkaaa26
Komorowski wyzywał Kaczyńskiego? A kto nazwał dziennikarkę "małpą w czerwonym" jak nie Kaczyński? A to słynne "spieprzaj dziadu" to co to miało znaczyć? A nazwanie Wałęsy agentem, a grożenie Monice Olejnik? A wywlekanie w kampanii wyborczej dziadka z Wehrmachtu? Jasne, najlepiej od razu postawcie Lechowi pomnik. Co za ciemnogród :O

Gość faktycznie mamy histerię narod
większość już chyba zapomniała, że jaruś miał już swoją szansę i jakoś się nie sprawdził..... za lecha tez się cała polska 5 lat wstydziła bo się toto zachować nie umiało....... jakaś skleroza ogólna czy jak ?

Gość Jak mozecie chciec glosowac na
kogos z PO:O Przecież tusk chce zniesc wybory prezydenckie. Chce wprowadzić opłaty za szkolnictwo wyższe, jak będzie ktoś od niego to na pewno mu się to uda:O Wtedy już nie bedzie Polski, tylko PO-lska.

Gość jest dostępny
tylko PiS:) komorowski to niech się lepiej schowa, bo się skompromitował podczas żałoby nawet jego kolesie ochoczo go wybrechtali, po czym się załamali poniewczasie, że nie postawili na tuskiego

Tak jak i inne wybory mam zamiar spędzić je, spożywając piwo z daleka od komisji wyborczej. :classic_cool:

Ludzie chca glosowac na PO bo im wmowili ze to partia ludzi nowoczesnych , miastowych i jest trendy ... PO ma dobry PR - patrz public relations, nie musza miec programu ludzie patrza na to czy sie usmiechaja , na garnitur i takie tam ... BóG , Honor, Ojczyzna te słowa PO ma w dupie

Gość jest dostępny
w dupie mają przeciętnego obywatela lepiej będzie się żyło aferzystom, którzy na złodziejstwie sklepali swój majątek poza tym ma powstać wyraźny podział na bogaczy i biedaków nie będzie klasy średniej - kiedyś mówiono o tym gdzieś w tv:O

Gość nani tamani
to skoro prezydent ma funkcjkobiety w ciąży reprezentacyją, to co się czepiacie,że kaczyński nic nie zrobił? Poza tym jedem wasaty juz mnie reprezentował, głosowałam na niego, bo rodzice działali w soldarnosci i mówili,ze porzadny. Dziś przepraszamy za ten bład.

Tylko weź Bazinka pod uwagę, że Tusk co raz to wspomina o jakichś zmianach w konstytucji. Niedługo sam napisze nową.

Dużo, to zbiór praw i obowiązków obywateli. Niedługo zostanie samym zbiorem obowiązków.;]

bazienka wiesz wolalabym ak to nazwalas co dzien latac do kościoła niz mieszkac w slumsach do ktorych podatek kastracyjny moze nas doprowadzic ... pomysl troche tylko bardzo bogaci i bardzo biedni ludzie , zero sredniej klasy !

No tak, ale określiłam to co nas, szarych obywateli najbardziej interesuje ;)

Gość Iwonkaaa26
I bardzo dobrze, że będą opłaty na studiach, bo obecnie wszystko na głowie stoi: dzieciaki bogaczy ida na darmowe dzienne (sponsorowane przez pieniążki podatników), bo stać ich na korki, a na utrzymanie, chlanie i dupczenie na dziennych dają im starzy, a biedni muszą iśc na płatne zaoczne, bo muszą zapieprzać na życie!!! Niech w takim razie wszyscy płacą, a nie tylko biedni.

Te bogate dzieciaki idą na te studia, bo po prostu na to zasłużyły, wybierani są najlepsi więc nie rozumiem w czym problem?

Tym, że maja lepsze oceny. I nie chodzi tu o korepetycje, bo w szkole i podrecznikach jest wiedza potrzebna do zdania matury, a jak ktos nie umie z tego skorzystać no to znaczy, że nie powinien studiowac;]