Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory tuż tuż

Na kogo bedziecie głosowac w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość kaczynski-nie

Gość a ja- Napieralski

Gość mandozza
Napieralski

Gość Komorowski.

Gość hjkhbujfg
obojętnie kto, byle nie komuch z sld

Gość Idzienowe
Ja strasznie boję się komuchów a liberałów jeszcze bardziej a obecnie widmo libaralizmu zalewa nasz kraj.Media piszą że jak Pis dojdzie do władzy to bedzie widmo 4 Rp mnie to śmieszy bo jak można bać się takich aniołów.Nie bójcie się aniołów zPisu.

Chciałam tylko coś sprostować, Only Tiramisu25 to nie ja i nie wiem co za dureń używa takiej ksywki

Gość cześć antychryst ile to lat
? rok co najmniej :)

Gość cześć antychryst ile to lat
Idzienowe Ja strasznie boję się komuchów a liberałów jeszcze bardziej a obecnie widmo libaralizmu zalewa nasz kraj.Media piszą że jak Pis dojdzie do władzy to bedzie widmo 4 Rp mnie to śmieszy bo jak można bać się takich aniołów.Nie bójcie się aniołów zPisu. socjalistów nikt się nie boi :D można mieć co najwyżej pewien niesmak w ustach przez tych leszczy :classic_cool:

Gość Eluveite
A ja jestem za SLD, pomimo tego, że jeden rok dzieli mnie od prawa głosowania... A wiecie dlaczego? Bo w latach panowania Kwaśniewskiego, było lepiej. Było m.in. dlatego, że samotne matki miały większe szanse, otrzymywały większą pomoc materialną. Stwierdzam to na postawie mojego doświadczenia. "Rodzinne" dostawał praktycznie każdy. A teraz... teraz to co sie dzieje jest absurdalne, śmiesz ne.Głęboko odczuwam potrzebę sprawiedliwości... Kiedyś wszyscy mieli prace, byli tutaj na miejscu. Teraz wszywscy wyjeżdżają, jest jednna wielka tułaczka. Zdecydowanie SLD.

Gość Tylko nie PIS!
Nie róbmy z Polski cyrku... Już byliśmy narażeni na pośmiewisko za granicą, kiedy jeden Kaczor był prezydentem a drugi premierem... I co dobrego zrobili? Dla stosunków Polski z innymi krajami tylko tyle, że jesteśmy uważani za KONSERWATYWNY, ZAŚCIANKOWY NARÓD! To dla nas nowa szansa, aby otworzyć się na świat, a nie tylko żyć historią i wszystkim zarzucać, że nas kiedyś skrzywdzili... Skoro Jarek nie był dobrym premierem to jakim będzie prezydentem?! Zwłaszcza po traedii, która dotknęła go osobiście... Mamy szansę, wykorzystajmy ją!