aserty999 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 na wizycie u ginekologa gdy poprosilyscie o tabletki antykoncepcyjne to badal/a was na tym samolociku zanim wypisała je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka_liseczek 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ginekolog zawsze cie musi zbadac zanim tabletki ci wypisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pstryczka 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 badanie ginekologiczne i pomiar cisnienia. do tego podstawa jest wywiad z pacjentem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile ty dziecko masz latek Napisano Kwiecień 19, 2010 ?? jeżeli czujesz już na tyle dorosła żeby się bzykać to musisz zacząć się jeszcze regularnie badać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aserty999 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 a moze zrobioc tylko usg? bo akurat jestem umowiona na wizyte i dostalam okres i nie wiem wlasnie czy wypisze czy nie. musze koniecznie siadac na ten samolocik czy wystarczy te usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka_liseczek 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 bedzie ci kazala przyjsc pewnie jak okresu nie bedziesz miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Kwiecień 19, 2010 Tak, ja miałam robioną wtedy cytologię dodatkowo, bo trochę czasu minęło od ostatniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aserty999 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 kurde to lipa... a moze jednak uda sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Kwiecień 19, 2010 aserty, jak dostałaś okres to zapewne lekarz zbada Cię przy kolejnej wizycie. A co do tego czy wypisze czy nie - to zależy od lekarza, bo mają do tego różne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aserty999 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 mhm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach