Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyros z patelni

CZY JEST W OGÓLE MOŻLIWE ABY OSIĄGNĄĆ TAKI WYGLAD? CIAŁO.

Polecane posty

Gość gyros z patelni

chodzi mi o teledysk do piosenki 'These boots are made for walking' Jessici Simpson. Ma tam wg mnie idealne ciało, wiadomo, że w teledysku wszystko wyglada super, no ale zobaczcie sami... Co muszę zrobić, jak ćwiczyc aby tak wygladać? ona jest bardzo niska ma niecałe 160 cm, chyba 155 jak sie nie myle. ja mam 163 i ważę 54kg, czyli na pewno wiecej od niej, hm. PS. nie chciałabym aby zaczęła sie dyskusja na temat teledysku, że jest suczowaty, no bo taki jest, ale chodzi mi o jej CIAŁO. a poza tym ma tu świetne włosy, lepiej jej w takich niż w całkiem jasnych. jak sądzicie? http://www.izlese.org/jessica-simpson-these-boots-are-made-for-walking-dukes-of-hazzard-hd1.html

Gość cccbvc
ładna to ona jest ale zawsze zastanawia sie jak tuńczyka w kawałkach wkłada się do puszki hehe

Gość gyros z patelni
ktos na tematt ? prosze;p

Gość gyros z patelni
nie rozumiesz takiego prostego pytania jak zadałam w temacie?

Gość kop'k
o ile mi wiadomo, jessica simpson jest teraz mocno spasiona, takze nawet jak mozna, to nie na dlugo:D

Gość gyros z patelni
no własnie wiem, ale wole ogladac stare teledyski, przynajmiej mam motywacje do zrobienia czegos ze sobą, niedługo lato

Gość scripsi
ale o co Ci chodzi? ja mam 164 i waze 54 kg, czyli prawie tyle co Ty waze i mierze i wygladam mniej wiecej jak ona :D jaka masz budowe?

Gość adSGFN
mam normalną budowe, czyli nie mam mocnych kosci, ani dalikatnych tez nie. nie wygladam szczupło, czylijak ona, tylko normalnie. A nie chodzi mi tu o wage bo to nie filozofia być chudym, tylko ona ma idealnie wyrzezbione mięśnie itd, niczego nie jest za duzo ani za mało

Gość amellecd
faktycznie wszystko tkwi w mięśniach i jędrnej skórze, waga tu mam mniejsze znaczenie ;) ja mam 165 cm, ważę 52 kg i mam podobną budowę ;) w sumie to nic nadzwyczajnego, lepsza Adriana Lima czy Miranda Kerr