Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika0002

jak mam się zorientować czy on nie jest przypadkiem gejem?

Polecane posty

Gość monika0002

Mam nietypowy problem. Od jakiegoś miesiąca spotykam się z chłopakiem. Jest zabawny, przystojny, inteligentny, no niby wszystko super, ale jak dotąd nie podjął żadnego kroku, po prostu siedzimy i rozmawiamy, nic więcej, totalnie nic. Ostatnio zaprosil mnie na wesele i w tym momencie koleżanka rzuciła niby żartem, ze moze on jest gejem i chce mnie tylko wziąść tylko na wesele, żeby ukryć swój homoseksualizm. Na początku rzeczywiście to był żart, ale jakby się nad tym głębiej zastanowić to sporo rzeczy by pasowalo. Nie mówię tylko o tym, że nie podejmuje żadnych kroków, ale na przykład jego ulubiony klub słynie z tego, że chodzi tam wiele gejów i lesbijek, co raz jak siedziemy dzwoni jego przyjaciel, po za tym wiele mówi o tym przyjacielu (ostatnio mówił, ze byli razem na spacerze w parku), ma mnóstwo koleżanek, wogóle nawet nie zaczął tematu dawnych związków, a raz nawet nałożył różową koszulkę na spotkanie (to akurat najmniej istotne). Nie wiem czy powinnam go zapytać, przecież może sie obrazić za takie podejrzenia, ale z drugiej strony trudno jest mi z nim normalnie rozmawiać, bo w kazdym zdaniu doszukuje się czegoś co mi da odpowiedź na pytanie: "czy jestes gejem?" co o tym sądzicie?

Gość ghfghgdh
"Jest zabawny, przystojny, inteligentny" ...to na pewno jest gejem :p

Gość wymasuj mu krocze
jak mu nie stanie to znaczy ze gej :classic_cool:

Gość bojkotpepsi
jak pije pepsi to znaczy ze jest gejem bo PEPSICo będąc członkiem Narodowej Izby Handlowej Gejów i Lesbijek, promuje ruchy homoseksualne, w tym "małżeństwa jednopłciowe". Gdy firma PepsiCo postanowiła wesprzeć finansowo środowiska homoseksualne, konserwatywni Amerykanie zaczęli bojkotować produkty tej firmy. Zrobili to na tyle skutecznie, że koncern wycofał się z nierozsądnej decyzji. W 2008 roku PepsoCo dała 500 tysięcy dolarów organizacjom lobbującym w sprawach homoseksualistów: „Human Rights Campaign i „Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays. Z inicjatywy AFA ponad 500 tysięcy obywateli amerykańskich zaangażowało się wówczas w zaprzestanie kupna produktów należących do grupy PepsiCo. Do grupy PepsiCo należą: napoje marki Pepsi-Cola, Lipton Ice Tea, Gatorade, 7 Up, Mountain Dew, Mirinda, Schweppes, Slice, chipsy marki Lays, soki marki Toma, woda mineralna marki Aqua Minerale oraz Górska Natura. - Nasze wysiłki nie poszły na marne komentuje z satysfakcją przewodniczący stowarzyszenia Tim Wildmon. Amerykańskie Stowarzyszenie Rodziny precyzuje w komunikacie, że nadal będzie „sprawdzać PepsiCo.

wynika z tego że jest gejem, ewentualnie bi a ciebie traktuje jako sympatyczną koleżankę z którą chciał sie pokazać na weselu

Gość agnis1988
Ja jak miałabym do wyboru spotykać się z gejem i z takim smutnym ciemniakiem jak ten żul "bojkotpepsi", to wybieram geja:) Może wiecie jak w życiu nie trafić na takiego faszyzującego ciula:):)oni to czasem na początku ukrywają...:)