Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Boję się ze kiedys to się skonczy

Polecane posty

Bardzo długo byłam sama. Od dwóch miesięcy spotykam się z kims. Jest nam ze sobą dobrze, jednak cały czas mam w głowie tą mysl, ze niedługo moze się to skonczyc. Dziewczyny doradzcie jak mam postępowac zeby facet się zakochał bez pamieci??

Bądź namiętna, kokietuj go i zaskakuj. oczywiście najpierw musisz poczuć jaki z niego typ faceta i czy mu to odpowiada ;) ale najważniejsze to żebyś była sobą (:

Bądź namiętna, kokietuj go i zaskakuj. oczywiście najpierw musisz poczuć jaki z niego typ faceta i czy mu to odpowiada ;) ale najważniejsze to żebyś była sobą (:

Dokładnie, bądź sobą :) I wyznawaj zasadę że ufasz, ale z rozsądkiem :P Nie ślepo :) Ile ma lat? :)

Dokładnie, bądź sobą :) I wyznawaj zasadę że ufasz, ale z rozsądkiem :P Nie ślepo :) Ile ma lat? :)

24 ja 23. Jestem sobą i on ciągle powtarza ze jest ze mną dlatego ze jestem taka a nie ze wzgledu na mój wygląd. Znamy sie juz dosyc długo więc wie ze nie udaję, jednak zawsze ta niepewnosc pozostaje

My i nasze czarnowidztwo ;) Jak jest dobrze, to się podświadomie czeka na to, żeby się spieprzyło.... też tak mam, ale z tym walczę ;) Nie można się czarnym myślom poddawać, będzie co ma być ;)