Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadeusz.25 lat będzie w maju.

Dziewczyny , co o mnie sądzicie ?????????????????????????????????????

Polecane posty

Nazywam się Tadek i mam 25 lat. Pochodzę ze wsi i jestem zwykłym rolnikiem. Nigdy nie było u nas w domu pieniędzy więc całe życie się robiło na polu przy sianie , przy gnoju , trawę się kosą kosiło. W taki sposób zawsze parę groszy można było dorobić. Albo jakieś drzewo się porąbało komuś. Żyję tak z dnia na dzień. KUpuje się tylko jeść , ubranie to byle jakie po ojcu albo dziadku się nosi. Jak sie zniszczy to się kupi nowe z przeceny. Rodzice mi mówili że mam szukać sobie kobity do ślubu. Nigdy nie miałem dziewczyny więc nie wiem jak zagadywać. Pojechałem dziś do mista bo we wsi to nie ma nikogo dla mnie. Kawał drogi jechałem rowerem do Warszawy no i dojechałem. Ja patrzę a te dziewczyny to kurna ja nie wiem , takie eleganckie że szok. Włosy przekolorowione , opalone na brąz , ubrania takie że to frotunę kosztowało. Aż wstyd było podejść bo jechałem szybko na rowerze , łancuch mi spadł to i jeszcze łapy całe sobie ubrudziłem. Spociłem się jeszcze na dodatek i pomyslałem że lepiej sobie darować. No i wróciłem do domu. Kurna , cięzko bedzie coś czuję. Wy dziewczyny myślicie że to tylko w warszawie takie są dziewczyny ? Nigdy nie wyjeżdżałem nigdy ze wsi to nie wiem. Kurna bo rodzice nalegają a to nie będzie takie łatwe. Niby mam parę hektarów pola przepisanego na siebie ale nie wiem czy ktoś to doceni. Napiszcie jak uważacie dobra ?

Gość ciamajda jakich mało
dobree, książkę napisz to przeczytam. zapodaj jeszcze coś!:-) :-)

Jakie prowo ?

Towarzyszu, wieme co czujecie :classic_cool: U nas na wsi też robota w kółko, a dziewczyn nie ma, no chyba, że 30 lat starszych :o Widze je tylko na cotygodniowej wyprawie do Biedronki ale zbyt mocno się wstydzę by zagadac :classic_cool:

Kurna ja nie wiem już o co chodzi. Normalny chłopak ze mnie. Pracowity jestem , szczery , znam sie na robocie. Kiedyś jak z kumplem sie ścigałem to dwa razy tyle jagós nazbierałem jak on w tym samym czasie w lesie. Zaradny jestem i można mieć u mnie dobre luksusowe zycie. Może nie aż tak luksusowe jak w warszawie ale na pewno z głodu nie idzie umrzeć.

czynnik psi ... ja to się kurna nie wstydze nawet bo zawsze obrotny odważny byłem. Tylko że jak pojechałem do warszawy to sie za łep złapałem. Kurna to jak w ameryce te kobity były

Tak bardzo brakuje mi seksu, a płeć przeciwna tak płochliwa że zainwestowałem w szkocki kilt żeby owce nie słyszały rozporka.

o kurna z tymi owocami to nie ja pisałem , ktoś się podpisał pod mnie. Wypowie sie jakaś kobita ?

Gość ciamajda jakich mało
Tadek,jesteś the best:-) kurna ja pierdykam, zaraz się zleję. Wreszcie jakiś konkretny gość się znalazł.

Gość Księżniczka bez korony_19
Nie mow laskom o zapisanej Tobie ziemi. Moze poleciec tylko na to. Zycze powodzenia. Napewno sie uda. Przeciez nie musi byc z warszawy,moze jakies mniejsze miasteczko?? I pojedz autobusem nie rowerem. :) Zaloz cos czystego. I tyle :) Czasem wystarczy ze sie usmiechniesz. Ps. Czytalam duzo Twoich wypowiedzi Czynnik Psi i nie pomyslalabym ze mozesz byc az tak mily :P Hah. Pozdrawiam. Princessa^

Gość mogłeś błędów narobic
wtedy uwierzyli by :D

Jasne ;P

Księżniczka , czyli uważasz że mogę być ? :) No i dobra , ja też uważam że kawał ze mnie dobrego chłopa. Tylko że słowo to mi nie wystarczy , trzeba coś więcej. A ty mogłabyś ze mną być czy nie chcesz takiego ?

Gość o ja pierniczę
serio niezłe:):):):)

Gość znajoma nieznajoma .....
super facet szczery i porzadny pracowity takich teraz trzeba a nie lalusi i maminsynkow jak wasi faceci

Niestety ksiezniczka juz zajeta :P Ale tez mieszkamy na wsi :) Pozdrawiam i powodzenia :)

A co, myślisz, ze jak chłop ze wsi to musi byc od razu zacofany? Mamy nowoczesne gospodarstwo rolne, czasy, kiedy trzeba było babę do pługu zaprzągnąc są passe, teraz robimy to tylko dla przyjemności i satysfakcji :classic_cool: