Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mischkaaa

Wesele w rodzinie męża. Jak odmówić ?

Polecane posty

Gość mischkaaa

Jestem w ciąży. Miałam plamienia, skurcze na początku. Wesele jest 300 kilometrów od naszej mieściny. Boję się jechać. Pierwszą ciążę straciłam. Jak odmówić ? Zrozumieją ? Czy mąż powinien jechać sam ?

Gość Niech jedzie, w końcu to jego
rodzina i nie wybaczą mu tego. Niech powie, że z tobą źle i nie mogłaś pojechac. Niech nie siedzi do końca wesela.

Gość prawde ci powiem
odmow. Wasze dobro jest wazniejsze tym bardziej ze masz problemy.... Powiedz ze jesli bedziesz sie dobrze czula to przyjedziecie jesli nie to nie. Powinni to zrozumiec.....i sie nie obrazac. Dajcie im "troche" w koperte i nie jedzcie....przynajmniej ja tak bym zrobila. A maz sam na wesele.....nie bardzo.....

Gość ja powiem tak......
jeśli Twoja ciąża jest zagrożona to jak najbardziej masz prawo odmówić zaproszenia na wesele tym bardziej że to tak daleko zadzwoń do młodych i powiedz wprost że bardzo dziękujesz za zaproszenie ale Twój stan nie pozwala na taką podróż i masz nadzieję że się nie obrażą a co do męża hmmm ?....nie wiem ale to już musicie sami rozpatrzeć czy chce jechać ?...czy nie koniecznie ? życzenia możesz wysłać pocztą

maz powinien zostac z zona. bo kto w razie czego zadzwoni po karetke, albo wylaczy gotujaca sie wode w kuchni

Gość ty się jeszcze zastanawiasz???
Boże widzisz i nie grzmisz. Chciałabym bardzo mieć takie ''problemy'' jak ty. To jest sprawa, w której nie ma co się zastanawiać. Nie jedziecie a mąż zostaje z tobą. Tylko aż żal, że musisz pytać o takie banalne lub wręcz śmieszne sprawy