Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooociiiiicccca

zaraz nie wytrzymam, nosz k...wa!!

Polecane posty

Gość kooociiiiicccca

sasiad mi napierdala z wiertara juz z miesiac a jak nie wierci to stuka noz japierdole

Gość ja powiem tak......
pewnie robi remont chałupy ...i tak szczerze to mu nic nie zrobisz bo do godz 22 może walić i wiercić :D

Gość ,,,DD,,,
hehe znam ten bol, u mnie tez z miesiac temu sasiad pod spodem remonty robil, a najgorsze ze wiercil wtedy kiedy ja wracalam do domu po nocce z pracy i chcialam pospac, a tu od rana wiertara i mloty, masakra byla, ale naszczescie czas remontow zakonczony i spie sopokojnie:)) cierpliwosci zycze...

Gość kooociiiiicccca
nie w łodzi ale też w wieżowcu, i zawsze z którejś strony ktoś musi kurna remont robić

Gość kooociiiiicccca
psychiczna, a co mu zrobisz? może ja też spróbuję?

Gość karoolek...................x
nie ! prace administracyjne są regulaminem przewidziane do 20:00 a nie do 22:00. od 22:00 jest cisza nocna , a to całkiem coś innego.

Gość lkjljlkjlkj
to jeszcze nic- ja sie wprowadzilem 4 lata temu do nowo wybudowanego budynku. 1. bylem jako jeden z pierwszych, wiec napierdalalli mi wiertarkami non stop przez 2 miesiace. 2. naprzeciwko budowali nowy budynek, pewnego pieknego dnia podjechaly dzwig, ziemia drzala. 3. budowa tego budynku naprzeciwko zaczynala sie o 7 mej rano i trwala do 20 tej. i tak przez prawie rok. chuj mnie strzelal, ale teraz mam spokoj.

Gość kooociiiiicccca
lkjljlkjlkj :D