Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoxto

nauczycielka powiedziała ze nie lub biednych dzieci

Polecane posty

Gość otoxto

Otóz rozmawiałam wczoraj z nauczycielką mojego dziecka i tak się wysiliła na taką uwagę ogólnie o życiu,że poświęciła swoje życie karierze zawodowej ale nie lub biednych dzieci,to znaczy z biednych rodzin jak to nazwała ludzi wiecznie z problemami.Ze lubi ludzi ekstrawaganckich i wysublimowanych DZrobiło mi się dziwnie,dodam,że to taka młoda panieneczka,nie żadna tipsiara,tylko niezwykl;e elegancka kobieta,wygląda jak z jakiejś arystokracji. Z tego co słyszałam ma 30 lat starszego męża. Co sądzicie o takich wypowiedziach?

Gość albo rybki albo
jak na nauczycielkę niestosowna wypowiedź :/

Gość virginia płaczka
wydaje mi się,że kobieta powinna zmienić zawód.toż to jakaś sucz!

Gość otoxto
Jest to kobieta bardzo egzaltowana i powiedziała to zupełnie spontanicznie

Gość kobieta co chce sie napic
tez nie lubie biednych rodzin z wiecznymi problemami, narzekaniami:O ale na szczescie nie jestem nauczycielka

Gość jesli byłas u niej słuzbowo
nie wypadalo jej tak powiedziec. Swoja droga nie znamy kontekstu - moze chodzilo jej o cos innego, nie zwykla biede, o jakies zachowania, byc moze zwiazane z biedą, bo trudno uwierzyc w taka deklarację.

Gość kobieta co chce sie napic
a co ma do tego roznica wiekowa miedzy nia a jej mezem? Nie masz sie juz czym interesowac?

Gość a ja chciałam oddać
hehehe. stary mąż, czyli jest z nim dla kasy. gdyby nie kasa męża, sama byłaby jedną z biedniejszych bab w polsce. przecież nauczyciele zarabiają grosze.

Gość jesli byłas u niej słuzbowo
może powiedzila raczej, ze nie lubi UCZYC dZieci rodzin z problemami, bo nie jest to łatwe - to w prywatnej rozmowie mozna zrozumiec. Moze po prostu zle sie wyraziła.

Gość otoxto
Byłam służbowo ,ale zaczełyśmy wymieniać uwagi na temat życia .Mam wrażenie,że chodziło jej o biedę samą w sobie a także sytuacje z tym związane.POwiedziała między innymi ,że niewyobrażalne jest dla niej jak niektóre kobiety za 2 tys są w stanie utrzymać całą rodzinę. Dzieci mają po 7 lat i z relacji mojego syna i jego kolegów to słyszę,że mówią,że ich Pani jest jak księżniczka i całują jej stopy

Gość dsdgggggg
hmmmmmmmmmmm