Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hankka82973

Spóźnia mi sie okres..

Polecane posty

Gość Hankka82973

uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, był to mój pierwszy raz.. zrobiliśmy to z prezerwatywą, która nie pękła, ale wyciagając członek z pochwy trochę spermy ulało się na podłogę.. czy możliwe jest żeby wcześniej dostało się we mnie? Okres mi sie spóźnia..a co najdziwniejsze mam bardzo dużo przezroczystego śluzu. Boje się zrobić test ciążowy.. prosze o obiektywne odpowiedzi..

Gość sześcioletni plan naukowy
spóźnia się, bo jest kjak PKS do Wronek. On sie zawsze spóźnia

Gość edferfer
jak śluz to jajeczkowanie.... więc może i nie jesteś w ciąży małe prawdopodobieństwo

Gość ja piernicze jak mozna
nie zrobic sobie testu? 3 min i wiesz a tak to sie bedziesz srac kilka dni.... swoja droga jak mu sie moglo ulac? jestes pewna ze w ogole ten kondom byl zalozony albo ze sie nie zsunal w czasie seksu?

Gość Hankka82973
Zsunął sie jak chciał wyciągnąć. Ale przytrzymał. Nie mam pojęcia jak mogło się to stać.. dlatego nie wiem co robić i myśleć. Co do testu.. wole niepewność niż świadomość że to jednak to.

Gość bendom młode

pozatym ze test pokazuje wiarygodny winuk po jakims czasie od stosunku, nie pamietam ile ale na pewno nie po tygodniu, chyba okolo tygodnia po przewidywanej dacie miesiaczki, a pozatym idź do lekazra jak masz problem

No mogłaś zajść w ciąże, bo mówią że jak niby sperma znajdzie się blisko pochwy to jest to możliwe, ale nie martw się w ciąże nie zajdzie się już, od tak. Niektórzy próbują latami. W calym cyklu jest ok4 dni kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciaże jest największe. To w jakie dni to było? :)

No mogłaś zajść w ciąże, bo mówią że jak niby sperma znajdzie się blisko pochwy to jest to możliwe, ale nie martw się w ciąże nie zajdzie się już, od tak. Niektórzy próbują latami. W calym cyklu jest ok4 dni kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciaże jest największe. To w jakie dni to było? :)