Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawne zdaniaaaaa

Angielski - mógłby ktoś sprawdzić?

Polecane posty

Gość poprawne zdaniaaaaa

Sorry that I wasn't answering but I haven't had any free time recently. I had a lots of tests in school. But I'll have some days off soon because on Thursday and Friday we are going to a school trip , later we'll have two public holidays and in my school will be exams for secondary school certificate so I'll have days off too :) Ohh, so you study informatics or programing. Great :) I don't know on computers completely :D I can only operate the esiest programms. Rest it's a black magic for me. When I was younger I was breaking my computer very often and my dad was angry because he constantly had to pay for repair. For example I uninstalled the sound board because I thought that it was only unnecessary game :/ But fortunately people learn from one's mistakes so now I know that I can't do more complicated things on my computer :) But when one day I won't write to you for a while it'll mean that something broke itself, I can't repair it and I must wait for nice friend come and repair it :P You mentioned in last e-mail that you'll go to discuss affairs connections with your new businnes :) Did everything go well?

Gość poprawne zdaniaaaaa

Gość ja nie wiem, jak ty spisz
Tłumaczenie (angielski > polski) Przepraszam, że nie było odpowiedzi, ale nie mam żadnego wolnego czasu w ostatnim czasie. Miałem mnóstwo testów w szkole. Ale będę miał kilka dni od zaraz, ponieważ w czwartek i piątek będziemy na wycieczce szkolnej, potem będziemy mieć dwa święta w mojej szkole będą egzaminy na maturę więc będę miał dni wolnego za Och, tak więc informatyki studiów lub programowania. Wielki nie wiem zupełnie na komputerach, mogę działać tylko esiest programach. Reszta to dla mnie czarna magia. Kiedy byłem młodszy łamię mój komputer bardzo często i mój tata był zły, bo on ciągle musiał zapłacić za naprawę. Na przykład ja odinstalować dźwięku pokładzie, bo myślałem, że to tylko niepotrzebne gra: / Ale na szczęście ludzie uczą się na błędach z jednej więc teraz wiem, że nie mogę bardziej skomplikowane rzeczy na moim komputerze, ale kiedy pewnego dnia nie będę pisać ci przez jakiś czas będzie to oznaczać, że coś sobie złamał, nie mogę go naprawić i muszę czekać na miły przyjaciel przyszedł i naprawy Wspomniał pan w ostatnim e-mail, że dojdziesz do omówienia spraw połączenia z nowymi Biznesu Nosz, posmarkałam się ze śmiechu :D :D :D Zrobiłem wszystko dobrze pójdzie?

Gość poprawne zdaniaaaaa
Ale czemu się posmarkałaś? Z bzdur które napisałam czy z tego nieudolnego tłumaczenia przez translator? :classic_cool:

z tego tłu,aczenia, a zdania, ktore napisalas nie mam pojecia, czy sa poprawne :D

ale te bzdurne zdania sa bez sensu bo przeciez jestes kobieta. wiec...tez sie z tego smieje :D

Gość poprawne zdaniaaaaa
No to może znajdzie się jednak ktoś kto sprawdzi bo pewnie mam mnóstwo byków...

Gość poprawne zdaniaaaaa

Na pewno masz pełno byków, jesteś zimna suka ;*

Gość poprawne zdaniaaaaa
Buuu czemu wszyscy są tu bez serca i nikt nie chce mi pomóc :classic_cool:

Jaki masz rozmiar piersi? Może się zastanowię zdziro ;*

Gość poprawne zdaniaaaaa
:D

Gość podbijaaaaaaaaaaaam

Gość upuupupupupupupupup