Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1496

mialam dzisiaj straszny sen...

Polecane posty

Gość zalamana1496

snilo mi sie ze zaczely wypadac mi wszystkie zeby po kolei...ale tylko na gornej szczece...dolna zostala..i jak wypadaly to wszysteki byly czarne od spodu..mam andzieje ze pocieszycie mnie by nie wierzyc w przesdadzy....i ze nikt nie umrze...

Gość eeeeeeeeeeee tam
Tysiące razy miałam takie sny i musiałabym już chyba wobec tego pochować całą rodzinę, nie wyłączając siebie samej. Nie przejmuj się :)

Gość zalamana1496
dzieki..;)

Gość hhggttyy
a nie myslsalas w ciagu dnia np. o tym ze musisz idsc do dentysty, albo ktos ci opowiadal o tym? oglnie czesto sie sni cos co sie uslyszalao w ciagu dnia , albo cos czego sie boimy, a wdelug sennika to wlasnie oznacza smiwerc w rodzinie badz ciezka chorobe

Gość zalamana1496
nie,nikt mi nic nie mowil..ale moze i myslalam troche o zebach...boje sie bo moja siostra klezy w szpitalu i jest w ciazy..poza tym moj dziadek ma 81 lat a snilo mi sie ze te zeby to u niego w domu mi wypadaly i kazalam mojemu narzeczonemu dzwonic po pogotowie...

ja tez tej nocy miałam złe sny.... czesto tez sniły mi się zęby wypadajace ale nic się po tym nie zdarzyło więc nie martw się:)

Gość hhggttyy
sny zazwyczaj przed czyms ostrzegaja, ale tylko ostrzegaja a nie przepowiadaja co sie stanie moze jak tak sie martwisz to odwiedz swojego dziadka i uspokoj sumienie;-) Uszy do gory sny to tylko sny

Gość zalamana1496
dziekuje Wam wszystkim;) a teraz lece do pracy pozywynie nastawiona..;) pozdrawiam miklego dnia dla Was