Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia_120

Kto z Was gra w pokera online?

Polecane posty

Gość Klaudia_120

Witam! Czy ktoś z Was gra w pokera online? Piszę właśnie artykuł na ten temat i chciałabym się dowiedzieć co Was w tym pociąga?? Czy ktoś przegrał/wygrał pieniądze za pośrednictwem stron internetowych? Może ktoś z Was jest uzależniony bądź z takiego nałogu wyszedł? Bardzo proszę, wypowiedzcie się?

Gość gram na PokerStars
w SnG i stale wygrywam:)

Grałem w ruletkę, wygrałem jakieś 2 tysiące zł i przegrałem w to w pół minuty jednym kliknięciem :classic_cool:

Gość Klaudia_120
Dziękuję Gevaar. Co było później? Rzuciłeś ruletkę?

Generalnie wygrałem to 2000 zł samemu wkładając jedyne 20 złotych :D więc miałem nadzieje na szybki zarobek, ale chciwość sprawiła, że wszystko przegrałem i już mi się nie chciało drugi raz budować takiej kasy z niczego, czyli 20zł--->2000zł.

Kiedyś grałam w pokera przez internet ale nie sprawiało mi to żadnej satysfakcji. Wolę grać na żywo, na małe stawki. A co mnie w tym pociąga? No oczywiście, że wygrana. Co prawda nie duże pieniądze ale zawsze coś. A na duże sumy nie gram bo mam ZBYT WIELE i nie będę ryzykować aby to stracić. Zawsze jak siadam do gry to wiem na ile mogę sobie pozwolić zalicytować aby w razie przegranej tej straty na sobie nie odczuć. Ale jak każdy pokerzysta-wolę wygrywać.;-) W pokera gram już 8 lat i w ciągu tego czasu aż (tylko) cztery razy z kart wyszedł mi poker. A gram 2,3 razy w miesiącu.

Gość Karol99
Witam! Ja grałem w gigakasa.net i nie zgodze się z kolegą. Na dzień dzisiejszy wygrałem sporo kasy. Wiadomo czasem sie przegrywa a czasem wygrywa. Jak już wygram pare złotych i jest tak, że spada mi kwota wtedy się wycofuję i daje se luz. Podchodze dopiero następnego dnia. Podsumowując pare ruletek w które grałem online to tam akurat więcej razy udało mi się wygrać. Może coś w tym jest! Warto wypróbować. pozdr.

Gość Zyga0707
Ja także wypróbowałem te rulete. N stronie gigakasa.net mozna poczytać o kilku systemach grania. Zaczełem grać systemem kaskada sam jestem ciekaw jak to sie zakończy...mam nadzieje że wakacje sie udadzą ;-) pozdrawiam wszystkich grających

Gość MartynaKK
Pogrywam w tą uletkę od jakiegoś czasu, grałem progresją ale teraz sam obstawiam licząc na los szczęścia! Podpowiadacz w uletce ułatwia sprawę i często tafia. Życzę szczęścia wszystkim grającym. Pozdrawiam