Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja wprost przeciwnie

Kto w związku/ małzeństwie nie uprawia oralu ?

Polecane posty

Gość to ja wprost przeciwnie

Jesli tak, to z jakich przyczyn ? U mnie nie ma takich pieszczot, poniewaz mąż brzydził sie na początku. CZekałam ponad 2 lata , w miedzyczasie zachęcałam go do tego robiąc mu dobrze ustami od czasu do czasu/ . W koncu dopadła mnie awersja do seksu- nie miałam ochoty, skoro mój facet sie mnie brzydzi ?? Dopiero kiedy przestaliśmy sie w ogóle kochać, mąż zaczął się starać i poprawić. Tyle tylko, że teraz zamiast się tym cieszyć , myśle ze On sie zmusza i robi coś na siłe. Nie potrafie czerpać przyjemności z pieszczot i z seksu .Zamiast to czuć, mysle o tym co sie dzieje i dlaczego w trakcie

Gość trggggggggg
mam tak samo beznadziejna sprawa...

Gość isziasz_32
bylem żonaty 9 lat i tylko 2 razy zrobiła mnie gałkę z połykiem:( za to lizała mi anusa do orgazmów, ale gałki nie chciała:(

Gość łojejku
baby to jednak nie mają równo pod sufitem... :O

Gość uhhha
A mój facet nie znosi orala. Jakbym się nie starała, musnę tylko zębem i się wyrywa niemal z krzykiem. I jakoś nigdy się nie udało. - Żadnych stomatologicznych eksperymentów - oświadczył ostatnio. Ehh. Dopiero zaczynam urabiać grunt o minetę.

Gość majowy deszczyk5
jak wy mnie faceci wkurwiacie !!! gałka z polykiem a to dobre nam gadacie ze nasze sluzy lizecie a my polychac nie chcemy .a kto do cholery wasze sluzy tez zlizuje????????????

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html