Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslacaaa

pytanie do facetow na temat nosa

Polecane posty

Gość myslacaaa

a wiec faceci co myslicie o dziewczynach z orlim nosem???jezeli kobieta jest inteligentna,zgrabna wysportowana,swietnie sie ubiera,jest zadbana,ma piekne wlosy,ladna twarz no i ten nos ktory odbiega od normy.Ja mam wlasnie taki maly problemik i dawniej mialam z tego powodu ogromne kompleksy ale teraz ciesze sie ze moj nos jest inny,ze nie jest taki zwyczajny tylko z charakterem.I tak sie zastanawiam co faceci naprawde o tym mysla.dzieki

Gość zależy od wielkości
Jolka Rutowicz wygląda dziwnie :o

Gość grotowłaz
kazdy ma jakies kompleksy . Nie masz powodu do niepokoju

Nie wiem jak inni ale moim zdaniem nos potrafi zdyskwalifikowac wszystko. Jeżeli wygląda tak jak sobie wyobrażam, oczywiście :o

Gość hahhahahhahaha
nie nie taki jak rutowicz....wszyscy mi mowia ze jestem ladna pomimo tego nosa i ze pasuje do mnie i w sumie to maja racje..tak tylko chcialam wiedziec czy faceci jak jest fajana dziewczyna az tak bardzo przywiazuja uwage do nosa bo np ja lubie przystojnych facetow z takimi nosami

Gość myslacaaa
np co myslicie o nosie anity lipnickiej?az tak zle z nim wyglada?

Faktycznie kurrewsko okropny nos. Jeśli jestes podobna do niej to cóż, moim zdaniem ładna nie jesteś, ale to moim zdaniem :o🖐️

Gość myslacaaa
wszyscy jak slysza orli nos to o rutowicz mysla a ona nie ma orli nos tylko konski ;)

Gość grotowłaz
rutowicz, to juz zaden nos nie pomoże . CZy orli , ptasi , Konski

Gość myslacaaa
face it dzieki za zainteresowanie;)doceniam:)moj tak nie wyglada tylko cos ala lipnicka,jopek nie wiem cos takiego ale to tez orli bo bylam u chirurga...chcialam go zmienic ale sie rozmyslilam bo stwierdzilam ze ludzie maja wieksze problemy niz nos i ze nie musze robic czegos zeby innym sie przypodobac.Tak ze nosa sobie nie wybieralam i jest jaki jest,tylko chcialam sie spytac co o tym sadzicie,bo jak slysze komentarze na forach czasami ze klamka od drzwi to mi rece opadaja.

Gość hmmmmmmmmmmmm
nie jest tak zle z toba

ojej to nie wiesz ze na forach siedza same idealy i siodme cudy swiata i tylko czekaja komu by tu dosrac::Pcoz wystarczy zacisnac zeby i przyjac krytyke😭:P

Gość myslacaaa
face it ale ja powaznie ci dziekowalam...to nie byl sarkazm a pewnie tak mnie zrozumiales;)gdybym miala problem z krytyka to napewno bym tu nie pisala ale chcialam wiedziec co mysla osoby ktore mnie nie znaja bo od znajomych prawdy sie nie dowiem na ten temat;)

Gość tak oszukuj sie dalej zes
piekna :D nawet nie wiem jaka kobieta zadbana itp. to i tak nos strasznie odrzuca. uwielbiam malutkie ...a jak widze taka z wielkim nochalem to mi zaraz do głowy przychodzi jak siedzi i wyciaga z tego wielkiego kichola wielka koze.bleah....:o

Gość myslacaaa
wiesz co mozna powiedziec ze sie nie podba ci i tyle bo gustujesz w malych i ok ale po co ta cala reszta???????

Gość trzeba znać dobrze chemię
Mi się podobają mężczyźni z takimi nosami, ale do kobiet on raczej nie pasuje (oczywiście nie do wszystkich!!!) i sama nie chciałabym takiego. Mówisz, że nie masz kompleksów na tym punkcie, ale wydaje mi się, że gdyby było tak rzeczywiście to nie założyłabyś tego tematu ;)

Gość myslacaaa
nie dzieki juz wole zyc w niepewnosci niz dac sie pozrec zywcem na wlasne zyczenie;) ludzi i swiata sama nie zmienie....nikt juz nie potrafi z kultura napisac co mysli tylko od razu wyzywaja wysmiewaja...moze na starosc zmadrzeja co niektorzy

Gość myslacaaa
ja napisalam ze mialam ogromne kompleksy i to nigdy nie znika ale sie jakos pogodzilam z tym...myslicie ze powinnam jednak zrobic ta operacje bo taki nos jest az taki straszny?

Gość Miniurkaa
Ja mam garbaty nosek i nie zamieniłabym go na inny. Wszyscy mówią, że bardzo mi pasuje, chłopak czule mnie w niego całuje. ; ) Spróbuj go po prostu zaakceptować, jest mnóstwo pięknych kobiet z takimi nochalkami - Karolina Malinowska, Kasia Zielińska, Krystyna Janda, Monika Dryl, Małgorzata Kożuchowska itd. Głowa do góry!

Gość sjm
Mnie taki nos u kobiety podnieca i nic na to nie poradzę. Nie wiem dlaczego, ale tak po prostu jest.

Gość smutna przez wygląd
'SJM' oby więcej takich fajnych opini .. ja mam garbaty nos , niestety , zle mi z tym bo widząc ładnego chłopaka odwracam głowe jak się da żeby tylko nie widział jak wygląda mój brzydki nochal , i z tego co mi koleżankio mowią to podobno nie jest guży tylko taki garb , ale i tak jak np siedze w pociągu czy gdzieś i chłopak może ujżeć mój profil .. to siedze oczywiście tak żeby nic a nic nie zobaczył .. najchętniej młotkiem bym uderzyła ; ))

Gość smutna przez wygląd
SJM' oby więcej takich fajnych opini .. ja mam garbaty nos , niestety , zle mi z tym bo widząc ładnego chłopaka odwracam głowe jak się da żeby tylko nie widział jak wygląda mój brzydki nochal , i z tego co mi koleżanki mowią to podobno nie jest duży tylko taki garb , ale i tak jak np siedze w pociągu czy gdzieś i chłopak może ujżeć mój profil .. to siedze oczywiście tak żeby nic a nic nie zobaczył .. najchętniej młotkiem bym uderzyła ; )) ;((((((((((((((((((