Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowianka z dziada

starszy o 8 lat,mój ćwiczeniowiec - straciłam głowę

Polecane posty

hej dziewczyny temat zapewne stary jak świat..ale dzis jest mi tak smutno że musze gdzies się wyżalic. od jakiegos czasu podoba mi sie mój cwiczeniowiec, facet jest wolny... przynajmniej tak sadzę no i wskazuje na to jego zachowanie. nie ma powodzenia wsrod studentow, a wręcz sam uwaza ze jest obiektem naszych kpin. jakis czas temu nawrzucal na nas bardzo...moze mial po prostu gorszy okres..a ja durna oczywiscie się postawiłam w obronie grupy swojej i efekt jest taki ze facet jest na mnie obrazony...zalil sie w innych grupach ze pewna studentka mu przedstawila swoje kontrzdanie.. a ja potem uznałam ze moze nie powinnam napadac na niego i napisałam maila z przeprosinami. odpisal ze nic sie nie stało..a ja widze ze jest ewidentnie obrazony, konczy wczesniej zajecia az o pół godziny, nie patrzy w moja strone.. a wczesniej cholera myslałam ze cos juz "zaskoczyło"... spieprzylam sprawę jak to odkręcić :(?

Gość uciekajaca przed miloscia
co to za facet, dziwny troche zdaje sobie sprawe, ze z niego kpicie, zali sie innym studetom, ee:O

no jest to dość dziwne.. ale nie zmienia to faktu ze dalej mi sie podoba

:(

nieprofesjonalny, zachowuje się jak obrażony dzieciak. Zeby skracać zajęcia aż o pół godziny? :O u mnie nie do pomyslenia. Sam ma problemy ze sobą i tyle.

Gość gość
moj jest starszy 23 lata :)