Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaa

mój facet powiedział mi ,że moja uroda

Polecane posty

za 10 lat pryśnie jak bańka. ja się go pytam dlaczego tak myśli to odp ,że kobiety koło 30-stki już nie są ładne więc żebym niedlugo wychodziła za niego za mąż bo za 10 lat bedę brzydka i nawet jak teraz mam 22 lata to nie jestem pierwszej młodości bo młoda to jest 16 -latka. myslicie ,że 30 -latki to już faktycznie się nie spodobają nikomu? młodosć kobiety czy tam dziewczyny trwa tylko pare lat a potem jest już nieatrakcyjna dla facetów?

Gość .....ot..co......
twoj facet to kryptopedofil

"żebym niedlugo wychodziła za niego za mąż bo za 10 lat bedę brzydka" :D Jeżeli masz szacunek do samej siebie to podziękuj Mu za znajomość

dla niego nastolatki są najatrakcyjniejsze i nawet cieszy się ,że ludzie biorą mnie za młodszą niz jestem ... mnie się wydaje ,że kobieta nawet jak ma te 30 lat jest jeszcze młoda bo przecież może mieć dzieci spokojnie itd, ale widocznie faceci inaczej na to patrzą...

Gość a mnie się wydaje ,że
on specjalnie tak mówi żebyś się z nim związała i żeby ktoś mu Cię jemu nie odebrał

Gość hahhahahhahaha
ja tak czuje po kosciach ze twoj genialny facet po trzydziestce zostawi cie dla dwudziestki i jeszcze ci powie ze wiedzialas ze mu sie nie bedziesz podobac....gdybym ja takie cos uslyszala bylby to koniec i tylko koniec bo ten facet ma cos z glowka...to tylko moje takie zdanie a ty szanuj sie dziewczyno! trzydzieski to sa dopiero prawdziwe kobiety

Gość a mnie się wydaje ,że
np Monica Bellucci ma 46 lat ,a nie jedna nastolatka może jej pozazdrościć http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=3354 no i gdyby tak było faceci wiązali by sie tylko z nastolatkami ,a tak nie jest

Gość hahhahahhahaha
jeszcze jedno jest mozliwe...moze on ma zapedy pedofilskie...w kazdym badz razie uwarzaj zebys kiedys nie plakala ze cie zostawil albo ze bedzie molestowal twoja corke;) bo zdrowy to on napewno nie jest

on już jest po 30-stce jest starszy o 10 lat ode mnie..

nie no zapędy pedofilskie to chyba przesada...

jak widac specjalnie szuka sobie mlodszej, wiec skoro nawet teraz lubi takie maskymalnie bardzo mlodsze od siebie to sie nie zmieni mu nigdy, moj facet raczej by nie spojrzal na laske w twoim wieku - ma 33 lata. ja jestem mlodsza od niego o 5 lat wiec i tak jestem dla niego mloda, wiec mu mowie, ze niech sie cieszy ze ma taka mloda dziewczyne hehe. ale to zarty sa tylko! zreszta wygladam mlodziej. ale to chodzi o roznice w charakterze..

Gość hahhahahhahaha
no to pogratulowac jezeli tak o tobie mysli facet w tym wieku....myslalam ze to jakis szczeniak a to dorosly facet wiec nie obraz sie ale dla mnie jestes glupia ze z nim jestes pomimo tego co uslyszalas....jeszcze 10 lat i mu odbije na punkcie dwudziestki i masz to jak w banku...to sie nazywa kryzys wieku sredniego a jak on juz teraz tak mowi to uciekaj gdzie pieprz rosnie bo jestes tak mloda ze znajdziesz sobie bez problemu normalnego faceta.Ja mam 28 a moj chlopak 29 i raz wybral sie z kolegami gdzies i tam byly same 20 i po godzinie przyjechal do domu twierdzac ze sie czul jak z dzieciakami w przedszkolu.Z twoim niestety cos nie gra i ratuj sie poki mozesz bo znam osobiscie takich paru ktorzy zony pozastawiali kolo 40 dla mlodszego modelu,i to sie tak zaczyna ze za pare lat nie bedzie chcial z toba sypiac a potem pojdzie z gorki:)

no widzisz ,a ja od mojego jestem młodsza rowne 10 ,a uważa ,że pierwszej młodości nie jestem do tego mam 22 lata i ja uważam ,że obiektywnie jestem mlodą dziewczyną ...

"on już jest po 30-stce jest starszy o 10 lat ode mnie.." Zapytaj się Go czy też uważa się za brzydkiego :D A tak poza tym to chyba oczywiste jest że facet zdaje sobie sprawę że sie starzeje i desperacko szuka sobie żony. Z drugie jstrony to ... nie wróżę Ci szczęścia przy jego boku :(

Gość hahhahahhahaha
czemu go tak bronisz ze nie jest pedofilem?a skad wiesz?to nie jest normalne ze facetowi kolo 30 podobaja sie szesnastki i nie ludz sie ze to jest normalne.Moze poczytaj sobie o tym na jakichs stronach psychologicznych i wogole dlugo razem jestescie?sama widzisz ze kazdy ci pisze zebys uciekala i np ja nie pisze tego ze zlosci tylko naprawde mysle ze zle robisz ze z nim jestes ale pewnie i tak bedziesz bo niby milosc i tak dalej...

"ja od mojego jestem młodsza rowne 10 ,a uważa ,że pierwszej młodości nie jestem" Powiedz mi że to jakas prowokacja bo nie wierzę w to że dziewczyny są takie ..... może lepiej nie dokończę :D Nie chcę obrażać.

wiem ,że niby głupie tak? ale ciężko zerwac z facetem po jednym takim tekście...

up

Gość każdy facet woli młodsze
taka jest prawda..

wypowie się ktoś jeszcze?

Gość hahhahahhahaha
lepiej po jednym tekscie niz po 10 zmarnowanych latach...i dalej nie powiedzialas ile razem jestescie..pewnie kruciutko i gosciu wie ze mozesz uciec w kazdej chwili a on szybo drugiej takiej mlodej madrej nie znajdzie...w kazdym badz razie ja stawiam u was na nieszczesliwy zwiazek i wez dziewczyno troche szacunku do siebie i honoru miej i zakoncz to sama a nie czekaj az on to zrobi

jesteśmy dopiero ponad rok razem wiec krótko.. już nie mówię o tym ,że balabym się przytyć kiedyś mimo ,że jestem szczupła bo on czesto komentuje ,że tak jest za gruba itd ,a to całkiem normalne dziewczyny są tylko może nie za szczupłe ,ale grube też nie są...

Gość kajtuś
hahahah, przypuszczam,że twoj "mężczyzna" nie ma więcej lat niż ty. Z takim jego podejściem to niech się wcale nie żeni bo żonie zawsze trzeba mówić że jest piękna;). A co do urody to są 30 ki, a nawet 40 tki, które wyglądają lepiej niż własne córki;) (np. Demi Moore)

no właśnie ma więcej ma 32 lata prawie.. niby mi mówi ,że jestem piekna itd ,ale co by bylo za te 10 lat lub więcej zaczynam się zastanawiać...

Gość hahhahahhahaha
ja spadam wymiekam po prostu...dla mnie nie masz za grosz godnosci i chyba taki juz masz charakter czyli jestes skazana na bycie popychadlem w zwiazku i traktowanie jak debilka.Kazda normalna dziewczyna na to co wygaduje twoj luby po pierwsze by mu nagadala tak zeby na cale zycie zapamietal a po drugie wyrzucila go za drzwi bezpowrotnie.Ale widac ty lubisz byc pomiatana i nikt tutaj ci nie pomoze.Za pare lat napiszesz tutaj ze chyba cie zdradza i co sie stalo bo taka milosc byla.Prawda jest taka ze jak ty sie dasz traktowac tak cie traktowac beda i prawda jest tez taka ze facet w tym wieku nigdy sie nie zmieni i nie licz na to.Chcesz zmarnowac sobie zycie to wiedz ze robisz to tylko i wylacznie na wlasne zyczenie i sama do siebie miej kiedys pretesje.My cie wszystkie ostrzegalysmy,pamietaj