Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr z Poronina

Tragedia! ! Przeczytajcie- to straszne!!

Polecane posty

Gość Piotr z Poronina

Dziś kupiłem 5 piw- wypiłem 1 i mdli mnie, nie dam rady wypić reszty, chyba będę rzygać. Sfermentowane, zjełczałe czy coś, bełt, masakra. Mocne Browar Jabłonowo- cena 2 złote, w puszce. Jestem sam w domu i musiałem się komuś wyżalić, czuję się jak ścierka. Zrywa mnie na wymioty, boże, boże, czemu to piłem???. To nie prowo, po prostu cierpię.

Gość meszugene
myslałam ze rozbiłeś po drodze :D 🖐️)) pij dalej - jeszcze jedno i przestaniesz czuć cokolwiek

Gość Piotr z Poronina
Nie mam za dużo kasy, więc raczj piję bełty i sikacze- mam 20 lat. Ewentualnie tanie ,,szampany"-musujące, tanie winka. Dziś po raz pierwszy tak się czuję. Mam normalnie żołądek pod gardłem...

Gość Piotr z Poronina
Data ważności- 08.09.2010- więc nie przeterminowane...

Gość meszugene
jak sie nazywa ten specyfik?

Gość Piotr z Poronina
Pisałem- MOCNE BROWAR JABŁONOWO. Tylko tyle-bez żadnej nazwy, jak Lech, czy Żubr. Po prostu MOCNE no name :( :(

Gość meszugene
aha :classic_cool: ryzykant z ciebie moze lepiej przerzuc sie na sandomierskie jabłuszko? :classic_cool: podobno nalewator pierwsza klasa dostepny również w wersji sandomierska gruszka 🖐️)))

Gość Piotr z Poronina
Piłem kiedyś Leśny Dzban- sprzedawane w plastikowym worku, normalnie flaku, bez butelki ani nawet kartonu. Lubię nalweki -smak wiśni i maliny-wszelkiego rodzaju, po 5, 6 zł. Nie znoszę win o smaku porzeczki- te syfy śmiedzą coś jak..zużyta podpaska. :) :) JAbłko -mięta-spoko. Jabłuszka jakoś nie próbowałem...

Gość meszugene
widziałam leśny dzban u nas pili nawet aromaty do ciast swojego czasu sprzedawana w! pollitrowych flaszkach! :) 🖐️ podobno okrutne sranie po tym 🖐️)))

Gość Piotr z Poronina
Raz widziałem w nocnym, jak pan o czerwonej, napuchniętej buzi kupił piękną flaszkę ,,czystej". Grzecznie zapłacił-ok. 3 zł. Na etykiecie butelki, zanim schował ją do kieszeni , dostrzegłem piękny napis ..,,Denaturat Biały." Podobno w PRL-u co odważniejsi pili różną chemię przemysłową- słynny Autowidol, czy Wodę Brzozową...

Gość meszugene
tak było sama widziałam jak w jednym z wojewódzkich miast pewien jegomość zakupił w kiosku wode brzozową i bez większej krępacji obalił buteleczke na oczach zaskoczonych przechodniów 🖐️)) co zrobić - nie ma kasy na szampana a pić sie chce :D 🖐️))

Gość Piotr z Poronina
W książeczce z reportarzami z lat 80. ,,Ekspres reporterów" znalazłem relację dziennikrską z odwyku w Kobierzynie. Jeden pan, hardcorowiec, był tak zdesperowany, że psikał sobie do ust dezodorantem- bo przecież zawiera on alkohol! Nie wiem, czy cię upił, ale zdezynfekował na pewno :)

Gość meszugene
tyle tylko ze te eksperymenty róznie sie konczyly skoro mowa o PRL to tutaj dokument świadectwo tamtych złych czasów, kiedy byly pieniadze chcialo sie pić, ale nie bylo w czym wybierać :D 🖐️))) http://www.youtube.com/watch?v=xxCSghm1aVk

Gość Piotr z Poronina
To straszne! Alkoholowe uszkodzenie mózgu- choroba przez własną głupotę...

e to i tak jestes lepszy od mojego brata bo ty przynajmniej zle sie z tym czujesz i zbiera ci sie na wymioty a tamten to kupi 4 mocarze z biedronki to ma jakies 10% wyzlopie 2 pojdzie wyrzygac i znow dwa wypije tylko zeby sie upierdolic:(

Gość Piotr z Poronina
Nic nie przebije starszego pana z lat 70. - historia prawdziwa. Piło kilku meneli wódę, nagle jeden wybiega na dwór i zaczyna wymiotować, po czym siedzi tak przez dobrych kilka minut i grzebie rękoma w tym, co wypadło z jego żołądka. -Co ty ku..wa robisz?- pytają kompani dziada. - Sztuczną szczękę wyrzygałem..-jęknął. Póżniej znalazł ją, WYTARŁ W MANKIET i jakby nigdy nic siadł dalej pić. Historia prawdziwa, sąsiad mi opowiadał.

Gość meszugene
:o :D 🖐️ znam lepsze podczas rezurekcji w kosciele - stoi paru panów od ktorych zionie wyraźna woń alkoholu - wiadomo - świeta - radość ze sie wypije nagle wpada jeden i sciszonym glosem mówi: "Rychu sie przekrecił" a jeden z tamtych - "No to ch.j, już po piciu!" :D 🖐️)))

Gość Piotr z Poronina
Fajne... Słyszałem, ze kiedyś ,,koledzy" skwitowali- Marian nie żyje? Cholera, jednego mniej do picia... Też w tym stylu- ich ,,solidarność" powla :)

Gość teraz tez pija brzozową
sama widziałam. a jak idę rano przed 6.00 do pracy,to już te nałogi przez kratę błagają sklepowe o jabola jakiegoś :-O