Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

szczerze ? nie lubicie brzydkich ludzi?

Polecane posty

jeżeli brzydki a zadbany to niech sobie żyje, ale jeżeli nie dba o siebie to jakoś mam odrazę :/

Gość katharissis
schowaj się pasztecie bo monitor mi siada :classic_cool:

czynnik, a czy ty zrobiles dzisiaj cos bardziej kreatywnego niz wlaczenie kafe ?:)

Gość zmył na brodzie ale zapomniał
z odbytu po ostatnim analu :classic_cool:

Gość sfcsefxafazsdAZed
czy lubie to zalezy od charakteru tej osoby ale jesli jest bardzo brzydko to czesto mysle o niej z politowaniem, ze jest taka brzydka, bo chocby i na głowie staneła to lepiej z urodą nie bedzie...ale od tego nie zalezy lubienie

Gość Yaroy
Witam. Moje imię to Michał mam 17 lat. Cale życie nie miałem nikogo nic mi się nie udawało. Cierpię na depresje oraz nerwice nerwowa. Wiem jak ciężko porozmawiać z kimś znajomym o problemach.Specjalnie dla takich ludzi jak ja ludzi którzy nie maja wsparcia stworzyłem mały portal internetowy na którym są ciekawe informacje oraz forum w którym rozmawiamy, piszemy o swoich problemach i pomagamy sobie nawzajem nie pozwolicie by moja praca poszła na marne niech chociaż to mi się uda w życiu. Zapraszam http://nierozumiani.cba.pl/

Gość Yaroy
każdy rejestrujący sie facet musi wiedzieć że jestem pedziem i licze na dogłębne znajomości :classic_cool:

ja nie lubie ładnych ludzi. za to że są ładni i układa im się w życiu. choćby taka natasza ubrańska :classic_cool: natomiast brzydkich lubie bo uwazam ze potencjalnie maja fajny charakter i nie sa zarozumiali. i lepiej sie czuje posiadajac znajomych brzydszych ode mnie :D juz tak mam :classic_cool:

Gość yuik
nie lubie głupich, trollu

ja nie lubie nikogo badz nie lubie ze wzgledu na urode :D w ogole to dla mnie znaczenia nie ma :D

ma ogół brzydcy ludzie (zarówno CI obiektywnie brzydcy jak i uważający się za brzydkich) mają kompleksy, są czesto nieprzyjemni, wredni itd. ja jesli już to nie lubię ludzi przeciętnych a przekonanych o swej piękności i zajebistości:P no ale ogólnie mnie mało kto denerwuje za wyjątkiem ludzi któzy najpierw zgadzają się odpowiedzieć na pytanie a później się wymigują i wykręcają :classic_cool::P