Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LuckyLuke

Mam taką chcicę że zaraz mi rozerwie pałe !!!!

Polecane posty

Mam taką chcicę non stop że cały czas mi stoi, jadę do pracy z kutasem na wierzchu, próbuję go pokazać przechodzącym dziewczynom, non stop mam wielkiego i twardego w nogawce w miejscach publicznych. Jestem zadbany i dobrze obdarzony ze sporym doświadczeniem. Wysoki, 25 lat, 20cm grubego kutasa który dużo może i obficie się spuszcza.

ehhh mam nadzieje że mi nie rozerwie bo uczynna napalona kobieta sie nim zajmie, a ja nią :P

Takie rozerwanie może być bolesną sprawą: ) z moich obserwacji wynika że dawno nie byłeś na kafe :)

Wybacz ale mój umysł nie jest wstanie ogarnąć tak okrutnej przenośni :) nie mam pewności ale czy miałeś nieprzyjemność pisania na gg kiedyś ze mną? Pytam bo nie wiem czy mi się coś nie pokręciło

Gość poświąteczna nl
Rozerwało już?;)

Gość K-A-R-O-L-I-N-A.
wez sobie penisa włóz mędzy drzwiami i mocno przytrzaśnij to ci ulży mówie ci to działa

Mooonia też nie mam pewności czy pisaliśmy ale to nie znaczy że nie możemy poświntuszyć teraz :P Jeszcze nie rozerwało ale jest cały czas tak napęczniały żę ufff do tego lubię odkładać orgazm na później i jak eksploduję to chyba nie jeden koński ogier się zawstydzi :P

Gość poświąteczna nl
a to chodzi o eksplozje wewnętrzną?;)

Dokładnie tak :P Obfita i głęboka eksplozja wewnętrzna usiana gęstymi skurczami i silnymi pchnięciami :P

Gość monika_ 32
Luk masz najśmieszniejszą stópkę jaką widziałam, pewnie panienki na jej widok mdleją ze śmiechu hahahaha:)

Mdleją ale z wrażenia jak już mam odpowiadać, zdjęcie przedstawia mojego kutasa gdy dopiero budzi sie do życia, a jest to typ NIESPODZIANKA a nie SEMAFOR hehee

Gość apettyczna szattynka
mam ochote sie okrutnie zabawic ta twoja nabrzmiala pala, aaaa juz sobie wyobrazam jak by mnie wewnetrznie rozrywala, a na koncu wypalnila eksplozja 👄

Gość kurwiszonek
sliczny 👄 jezykiem to kuwa kilometry trzeba by było nachapać :D

Gość wkurzona złotowłosa
Duży to nie wszystko :( A umiejętności zwykle marne przy takim.

A ciekaw jestem skąd takie wnioski, że co niby jak sie ma dużego to nie trzeba się starać ?! Właśnie problem w tym że trzeba jeszcze bardziej się starać żeby zrobić przyjemność, a nie sprawiać ból. Wiem z własnego doświadczenia że trzeba bardzo wczuć sie w partnerkę żeby wiedzieć gdzie trafić aby spowodować odlot, a nie obijać takim drągiem gdzie popadnie... Prawda jest taka że jak jest duży to bez odpowiednich umiejętności zamiast mega odlotu jest mega ała. Nigdy nie miałem reklamacji ani zażaleń.

smieszny topick...wcale nie masz ladnego kutasa... a jajka masz tak zwisające jak u jamnika mojej ciotki... sądząc po tym ze pokzaujesz ptaka a nie twarz,... widac ze morde masz brzydką..i dobrze o tym wiesz..

Gość zimnolubna
Idealny jest!!!! Mniam.....:)

Gość mlodziana22
w sumie to on nie jest jakiś olbrzym

Zdecydowanie lepiej więcej bo wtedy dociera do różnych magicznych punktów i przyjemnie rozpycha cipke :P