Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezy rodzinne

Na imprezy rodzinne chodzę najedzona

Polecane posty

Gość imprezy rodzinne

jedynie co konsumuję to alkohol i przepita nie raz przyniesiony ze sobą. Czy Wy też tak macie? Nie jem u nich bo mam odczucie że patrzą żeby jak najmniej zjeść namawiając wręcz obłudnie do nakładania sobie tego jedzenia. Wiec nie jem co czasem jest żle odbierane.

Gość abc abc abcd
Nie mam tego problemu. Jestem sierotą.

Gość
współczuję takiej rodziny :o🖐️ chyba wyznajecie zasadę "gość w dom, masło do lodówki" :D

Gość kurwiszonek
o k+wa co za rodzinke masz ja na twoim miejscu wcale bym nie chodzila może plują do żarcia:D:D:D

jedynie co konsumuję to alkohol i przepita nie raz przyniesiony ze sobą. Czy Wy też tak macie? " Nie , nigdy nie przynosze przepity :)

Gość imprezy rodzinne
to że tak patrzą to może mi sie tylko wydaje, ale raz przypadkiem usłyszałam jak mówili między soba w kuchni, że jak przyjdą np. Kowalscy to można podać im te starsze "produkty" a oni i tak wyżrą....

Ha ha. Tez byłam w podobnej sytuacji. Byliśmy zaproszeni na imieniny cioci :D. Na stole prawie nic nie było... Pewien wujek chciał sobie nałożyć drugi plasterek wędliny a ciotka do niego ,, Coś Ty taki nienajedzony. Nie przesadzaj" :P Więcej tam nie poszłam

Gość a przy mnie po wyjsciu kilku
gosci gospodarze stwierdzili: widzieliscie ile on zre?? wiecej je niz wazy ..... ciastko stanelo mi w gardle wiecej tam nie poszlam ps ten, ktorego obmawiali jadl normalne ilosci, nie wiem o co im chodzilo do dzisiaj