Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrofala

Kobitki pomozcie

Polecane posty

Gość mikrofala

Hej mam problem musze pilnie rozmrozic mieso :/ no i pozostala mi tylko mikrofalowka wiem ze ma funkcje rozmrazania ale nie wiem jak ja ustawic .... zgubilam gdzies instrukcje .... czy ktoras z was wie moze jak powinien wygladac ten znaczek ? w internecie tez nie moge nigdzie znalezc . bardzo prosze pilnie o pomoc . z gory dziekuje i pozdr

Gość mikrofala
Niestety nie mam takiego znaczka :(

Płatek śniegowy:) ew. ustaw na najniższą możliwą temperaturę i przykryj mięso talerzem. Można też w słonej wodzie pomoczyć.

Gość mikrofala
No w wodzie juz robie jakies 2 h .... Myslalam ze dam rade... ale duzej roznicy nie widze :( no i myslalam ze w tym czasie znajde ta instrukcje ..

Gość mikrofala
:(

Gość mikrofala
sa 2 pokrętła ... Na dolnym sa liczby od 1 do 30 i zaraz obok taki narysowany zegar i takie kółko z falami na gornym jest temperatuta od od 126 i tak sie ciagnie do 700 w przy kazdym tez jets fala potem jest 900 i nad nim takie 3 trojkaty czerwone i potem sa znowu jakies liczby z falami

Gość mikrofala
jezeli bym zrobila na najmniejsze na te 126 to na ile minut ?? narazie probuje na kielbasie :) a jak to z miesem ??

Gość mikrofala
jest tu jeszcze ktos ??