Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

shatyn a skąd u Ciebie karaluchy ??? :classic_cool: watykan jest tak samo chory jak reszta świata i szybko trzeba znaleźć na to jakies lekarstwo w innym wypadku wszyscy sie pochorujemy. To taka epidemia skrajnego debilizmu, ktora szerzy sie z dnia na dzien :(

" A może ktos po prostu, za obrazanie Komorowskiego, powinien dac mu w morde ? " kurcze ale wiecie że to działa w obie strony ? Komorowski tez obrażał niejednego polityka .. nikt nie jest bez winy - oni wszyscy sa tacy sami, tylko jeden jest z metra cięty i ma kota a drugi wąsami może chodniki zamiatac .

XSCAPE SCREAM PRIVACE --->>> no wiesz skoro Rządzie PIS był Pan Kryże , a wiesz jaki jest związek tej osoby z Komorowskim ? za co Komorowski ma kochać PIS ? Częsciej juz Niesiołowski obrazał ale Komorowski ?

shatyn - kpina, żarty z kogos itp to dla mnie także obraza tylko w inny sposób z głupim usmieszkiem na twarzy ale obraza mimo wszystko. Komorowski to ogólnie dupa wołowa i ciepła klucha a taki polityk mnie nie kręci i dużo nie zdziała i wiadomo że nim musi ktos pokierowac, zaś Kaczyński J to ewidentnie kawał chama, nie ma klasy, jest nastawiony wrogo do wszystkich, nic mu nigdy nie pasuje, wiecznie szuka afer i cholera wie czego. Nie potrafi wspólpracowac , nie jest tolerancyjny i widzi tylko czubek własnego nosa. To tez mi sie nie podoba :( Niesiołowski tak kolejny kawał ... :D ale temu mozna wybaczyc, jakos mi przypadł do gustu ten jego wredny ryjek :D

Gość ...i juz
"Komorowski tez obrażał niejednego polityka .." Szczerze mówią nie zauwazyłem... Szczerze mowiąc nie zauwazasz wielu rzeczy shatyn Np obrazasz innych nie wiedzac o tym ale jak ktos ciebie obrazi to od razu lecisz na skarge jak dziecko

jaki prezydent, taki zamach "Jaka wizyta, taki zamach". Zdaniem Komorowskiego "z 30 metrów nie trafić w samochód to trzeba ślepego snajpera" "To nie jest sezon POlowania na kaczki" i duzo wiecej tego było ale nie pamietam wszystkiego :D żaden z nich nie jest bez winy a całkiem miło się slucha tych wypocin :D pózniej cały dzień mam świetny humor

Gość ...i juz
spoko spoko bronio tylko w sondazach wygra tak samo było z Tuskiem słupki wysokie a potem .....szok :D:D:D:D:D:D:D:D:D

i jeszcze taka myśl o tym obrażaniu innych a więc, jak mają nas szanowac za granicami, jak mają o nas mówic dobrze skoro my sami sobie bat na dupe krecimy. Nikt nie szanuje nikogo i niczego - politycy nie szanują siebie na wzajem, nie szanuja wyborców, wyborcy nie szanuja polityków i nie szanują wyborców innej partii itd. Sami sramy we własne gniazdo to co sie dziwic że mają nas wszyscy inni za " takich malutkich , za nijakich" Dopóki takie podejscie się nie zmieni to nic my jako Polska i naród nigdy nigdzie nic nie osiągniemy. Przeciez zobaczcie my smiejemy się z polityków to jest ok ale jak zrobi to niemiec belg czy inny to zaraz afera... hmmm trochę dystansu, pokory i checi wspólpracy a wszystko się ulozy. Bez wzgledu na podziały partyjne.

jak już pisałam dla mnie obaj tacy sami, kłamią naciągają, manipulują , chooja robią a tylko sobie kieszenie napychają a że kaczyńskiego juz dane było mi ogladac teraz stawiam na bronka.

Gość ...i juz
XSCAPE SCREAM PRIVACE zwaz na to ze jak bedzie jarek to POwcy beda mieli utrudnienia w kreceniu lodów a jak wygra nie daj bog komor to mozesz sie powoli juz pakowac bo rozkradna Polske w try miga i nawet sie o tym nie dowiesz w trakcie lecz juz po fakcie

Gość jak rządzili bracia
to było ok :classic_cool: bo wtedy jedynie słuszni patryjoci rządzili z PIS

Gość ...i juz
zauwaz ze zaden z braci nie miał ciagotek do kradziezy a wrecz przeciwnie PO to partia oszustów a PIS patrzy im na ręce jedno jest pewne -Jarek krasc nie bedzie bo nie umie ,bo nie ma takiej potrzeby ,bo nie musi inwestowac w dzieci i dalsza i blizsza rodzine ,nie ma komu załatwiac czego kolwiek i nie ma konta wiec i tam forsy nie potrzebuje

Gość jak rządzili bracia
:D stare oklepane teksty o lodachm, powtarzasz to co ci PIS do główki nawkładał. PO nie jest swięte ale bez przesady :D wg ciebie Tusk ma takie ciągoty ? uważaj co piszesz bo to się ociera o pomówienie :classic_cool:

Gość ...i juz
prawda zabolała?? hhaha no cóz

Gość ...i juz
zapewniam ze komor ze swoja WYPASIONA ekipa potrzebuje wiecej kasy na zarcie niz Jarek do prostego elektoratu PO trzeba pisac tak a nie inaczej POwierzchowni tylko Powierzchownie rozumieja O polityce gadac sie z nimi nie da

Gość ,...i juz
innych moich argumentów nie POjmiesz

Gość to tyle i az tyle
12:03 [zgłoś do usunięcia] XSCAPE SCREAM PRIVACE i jeszcze taka myśl o tym obrażaniu innych a więc, jak mają nas szanowac za granicami, jak mają o nas mówic dobrze skoro my sami sobie bat na d**e krecimy. Nikt nie szanuje nikogo i niczego - politycy nie szanują siebie na wzajem, nie szanuja wyborców, wyborcy nie szanuja polityków i nie szanują wyborców innej partii itd. Sami sramy we własne gniazdo to co sie dziwic że mają nas wszyscy inni za " takich malutkich , za nijakich" Dopóki takie podejscie się nie zmieni to nic my jako Polska i naród nigdy nigdzie nic nie osiągniemy. Przeciez zobaczcie my smiejemy się z polityków to jest ok ale jak zrobi to niemiec belg czy inny to zaraz afera... hmmm trochę dystansu, pokory i checi wspólpracy a wszystko się ulozy. Bez wzgledu na podziały partyjne. no wlasnie, to moze zaczniemy od siebie, a nie od rana kłapiemy na innych ludzi.. co?? wiesz, czasami uda Ci cos fajnie napisac, ale klepiesz jak przekupka. Moze powinnas poczytac trochę, a nie słuchac tylko co babcie na ławkch mówią i miec swoje zdanie, bo na razie to jak widac sama nie wiesz kto jest dobrym, a kto zły...

Gość ,...i juz
a oni co ci zrobili. Lodówke Ci zaj**ali czy jak ??????????? nie narazie nie ale jak dojda do koryta to kto wie