Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Na PO głosują
tylko takie shaynki i obywatele czyli osobistości trzymające na ścianach swoich pokoi plakat z Donaldem.T i całują go rano i wieczorem

Jejku, ale co się tak pultasz wawciu, przecież napisałam, że nie mam nic do gejów, chyba nikt nie ma, w końcu to wolny kraj, a nie moherowy, prawda? Napisałam tylko, że odniosłam takie wrażanie, bo początkowo w takim tonie były twoje wypowiedzi.

w jakim :)? wklejalem serduszka misie :) widizsz wystarczy sie zapytac a ty juz sie gubisz i nie wiesz co napisac przez dluzszy czas... wystarczy zadac tylko konkretne pytanie... i dupa zbita odpowiedzi nie bedzie.

" Na PO głosują tylko takie shaynki i obywatele czyli osobistości trzymające na ścianach swoich pokoi plakat z Donaldem.T i całują go rano i wieczorem " wielokrotnie krytykowałem PO czytaj dokładnie a potem się wypowiadaj :-) z góry dziękuje bez odbioru

haha tak tak wiemy glosujesz na mniejsze zlo :D:D:D musimy podburzyc obywatela do dyskusji z shatynem na temat tego czy polanski to pedofil czy po prostu nie dobry pan ktory bzyknal plaska 13-tke:)

Radwańska kontra piękna Ivanović. Przełamanie w I secie!Z CZUBA NA ŻYWO buhahah jaki temat jak pojechali agnieszce co za baran to pisal :D

Wawcia, jakie serduszka misie? Ja mówię o tym, że nie miałeś w konkretnych sprawach zdania, pisaleś frazesy i ogólniki, ale widzę, ze juz obrałeś kierunek na Pis, niestety błędny, ale to nic, bo i tak Komorowski będzie prezydentem. Nareszcie w Polsce w sejmie zapanuje spokój i przestaniemy byc pośmiewiskiem za granicą.

Gość kamila myrevin-shatynówna
Widzę "wawa_powraca2" , że prowadzisz ostra dysputę stricte polityczną. Walczysz jak lew , tylko wciąż te wątki z sexem Ci się wplątują . Pomijając je , łatwo możemy poznać Twoje polityczne poglądy . Dość precyzyjnie je motywujesz .

Gość No tak.............
27.04.2010] 19:10 [zgłoś do usunięcia] obywatel dzikiego kraju " Na PO głosują tylko takie shaynki i obywatele czyli osobistości trzymające na ścianach swoich pokoi plakat z Donaldem.T i całują go rano i wieczorem " wielokrotnie krytykowałem PO czytaj dokładnie a potem się wypowiadaj " No tak krytyka to pewnie dotyczyła do której kieszeni Miro, Rycho czy Zbycho wkładają pieniądze z łapówek. :O

Nareszcie w Polsce w sejmie zapanuje spokój i przestaniemy byc pośmiewiskiem za granicą qrva ludzie skad sie takie kretynki biora:D:D a moze to lezba bo to tez frazes ogolnik i srolnik. z laski swojej prosze cie nie pisz do mnie bo ty jestes po prostu glupia.

kamilo no to jakie sa te moje poglady polityczne:) ja tylko wielokrotnie tutaj pisalem ze nie wierze PO i PiS nigdy przynajmniej tak nie koloryzowal jak tamte cudaki i wszystko :)

Ja nie piszę do ciebie, piszę na forum, a co- też masz megalomanię? Myślisz, ze wszyscy do ciebie piszą?? :D

Wypowiemy im wojnę ? Zerwiemy stosunki polityczne i gospodarcze ? ( to długo się niepozbieramy ) . A oni powiedzą tylko "pies was j**..ł " Cała Unia z Niemcami na czele będzie wydawać noty oburzenia i zastanawiać się jak uciszyć tych kłótliwych Polaczków , a za plecami dalej będą kooperować z Ruskimi . Bo to kasa , misiu ! kasa ! proste historia pokazuje ze caly swiat mial i bedzie nam miec zawsze w dupie.

Anouk dlatego ze jestesmy narodem zdrajcow i sprzedawczykow i tak naprawde w sumie cala historia nasza to pokazuje dlatego nikt nas na powaznie nigdy nie bedzie brac..... bo nie mozna nam zaufac.

Ostre słowa. Ale mam podobne zdanie, nie jesteśmy poważni. Więc i po co nas traktować, Polaków, serio:(

Gość Lupuss esse
Iwonka 26 a teraz udowodnij dlaczego niby byliśmy pośmiewiskiem zagranicą. Tylko tak bez wklejania w kilku zdaniach.

Gość kamila myrevin-shatynówna
" wielokrotnie tutaj pisalem ze nie wierze PO i PiS " No popatrz ! to identycznie jak ja ! Choć styl argumentacji i łatwość irytacji bardziej wskazuje na zwolennika PiS . Ale jeśli twierdzisz , że obie te partie masz w "jednakowym poważaniu" nie mam powodów Ci nie wierzyć . A świat ma nas w d... bo jesteśmy wiecznie niezadowoleni , nieszczęśliwi , patologicznie depresyjni , kłótliwi , wciąż i obsesyjnie epatujący się historią itd... i itp ... Zawsze też mamy przekonanie i radość w sercu , że " jak sąsiadowi zdycha krowa to my od tego więcej mleka mamy" !

Gość Lupuss esse
Zdumiewające że ludzie biorą za opiniotwórcze wypowiedzi osób na zachodzie które w dużej mierze na pytanie kto odkrył że ziemia krąży wokół Słońca odpowiadają że Einstein lub w najlepszym wypadku Galileusz. Nie potrafiliby powiedzieć kto był pierwszym prezydentem po 89' itd itp a Ty wiesz Iwonka 26 kto był wogóle pierwszym prezydentem po 89'?

kamila historia jest bardzo wazna a szczegolnie dla nas bo my ja po prostu mamy wspaniala a ja bym nie chcial kiedys zeby jakis dekiel zza granicy bedac w obozie na wycieczce myslal ze to my tak ludzi niszczylismy. a niuestety coraz wiecej tak ludzi mysli a co bedzie za 20-30 lat az sam sie boje .....

Gość Lupus esse
Anouk nie podpowiadaj.:-P