Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość fvvvvsss
" a ziobro został poddany sądowym represjom bo chciał naruszyć omnipotencję korporacji prawniczych. " Ziobro pomawiał podczas konferencji i przysłużył się do spadku transplantacji :-O

Gość śniadanie z normalną osobą
problem w tym, że ja już przerabiałem głosowanie na PO. Niezależne media mówiły, że demokracja zagrożona. Dobra zagłosowałem na PO. Dodam, że były to moje pierwsze w życiu wybory. Do dzisiaj nie mogę sobie darować, że dałem się tak wpuścić w maliny i nie sprawdziłem poglądów wszystkich partii które wtedy startowały oraz życiorysów co niektórych ludzi. Media niestety robią sieczkę z mózgu. Taka jest prawda. Teraz tak na przekór mediom będę głosował na Kaczyńskiego.

Gość mnie dziwi zaś coś całkiem
innego, wszyscy wiemy KIM jest Putin, wiemy ilu ludzi zginęło z jego rozkazu - setki, tysiące? więcej? i tu nasuwa się to, co chcę powiedzieć: daliśmy mu grubą krechę, jako Polacy, wystarczy popatrzeć na Shatyna i Shatyno podobnych, my rusofoby, oni - postępowi ludzie a jednocześnie Shatyn CAŁY CZAS wypomina słowa J. Kczyńskiego, których nie dotrzymał i teraz esencja mojej wypowiedzi: Shatynowi łatwiej jest wybaczyć mordercy, niż J. Kaczyńskiemu blablanie polityczne jakim człowiekiem trzeba być? może niech do wychowywania swoich wnuków w przyszłości zatrudni pedofila, skoro twierdził, że ludzie się zmieniają, niech da przykład - pedofil na nianię! :O jestem oburzona, może porozmawiaj człowieku ze zwykłymi, szarymi Rosjanami, spytaj się ich, jak oni postrzegają bożka Tuska (Putina) :O na tym ma polegać polityka? na kumplowaniu się z oprawcą? to pokazujemy światu?, że morderca jest dla nas ważniejszy, niż inny Polak? tym pokazujesz i Ty i inni Twoi zwolennicy, kim NAPRAWDĘ jesteś dwa - wyprzedaż naszego majątku narodowego po co? bo nie mamy technologii? ale gaz nie ucieknie, można było wykształcić przez 10 powiedzmy lat odpowiednio inżynierów, można było zakupić technologie, a w tym czasie zawrzeć kontrakt z Rosją na kilka lat, a nie na dziesiąt pisałeś Shatyn, że płacą nam miliony za szukanie gazu śmieszny jesteś, za miliardy,setki miliardów dostaniemy ochłapy jesteś zaprzeczeniem Polaka i wszystkiego, co polskie nienawiść do Kaczyńskich i PISu przesłoniła Ci ojczyznę, Polskę, brzydzę sie Tobą!!

Gość svwq
Miro , Zbycho i jeszcze Rosół ... ale dodałabym Kryże, Leppera , Begier .... :-O

Gość popieram.....
na dowód tego czyta blog antypolaka dla którego Polska to.....s....i f......

offerma ja wiem, użyłem tylko ich języka by w razie najgorszego wypadku jakim może się stać wybór Komorowskiego za rok ich z tego rozliczać :)

Gość zzxxccdccvfvfvbgbtgffededfffgg
to wy chcecie żeby ciemnogród znowu zapanował! nie pozwolę na to nigdy. Znowu będą za granicą się z nas śmiać, bo wybraliśmy kota. O NIE!

Gość dcdcdc
oferma a za co skazano Ziobre ? za tekst " ten Pan już nikogo nie zabije"

Gość lepiej wybrać kota
niz hipopotama:(

Gość dcdcdc
oferma masz obsesje Shatyna , dlaczego mnie obrażasz ? co to w ogóle za argument :-O ? jesteś patałachem jakimś czy chcesz normalnie rozmawiac ps. jak mnie wkurwiają takie tendencyjne ofermy :-O

Gość dcdcdc
Oferma ty też "wiesz " wiele rzeczy i już nieraz się ośmieszyłeś :D patrz najpierw na siebie :-O

Gość oferma pisiorku wsiowy
jesteś wiejskim bucem i ciotą

Gość dcdcdc
offerma Biedny smutny pieniaczu , mam swoje zdanie i Shatyn mnie nie obchodzi. Jak masz szmondaku obsesje Shatyna to umów się z nim na kawę i puść się z nim pewnej nocy :D ja tylko podawałem argumenty a ty mnie świnio obraziłeś bo nie potrafisz smutny piśśdzielcu normalnie rozmawiac :-O

jak już braknie argumentów to zaczynają obrażać

Gość Do.......dcdcdc
obywatelu dzikiego kraju nie muszisz pisać na pomarańczowo:D

Gość Do.......dcdcdc
jak się tak wstydzisz zawsze zostaje ci jeszcze nick Iwonka26:D co za ciota:O

Gość dcdcdc
:-O :-O :-O najpierw shatyn potem obywatel jebie ci na dekiel :-O

Gość A CZEGO WY SIE
SPODZIEWACIE OD RENCISTY PO ZAWODÓWIE??????????????KTORY CZYTA WIKIPEDIE A ZACHOD NA MAPIE WIDZIAŁ:D

Gość PACE i SUSZI
SORRY NO COMMENT:D

Gość dcdcdc
offerma :-O człowieku idź się leczyć ... wyjeżdzasz mi z shatynem a potem z tym cwelem obywatelem :-O .... i naucz się rozmawiać a nie obrażać innych że nie mają swoich poglądów tylko cudze ... bo kopiesz poniżej pasa i nie dziw się że ci oddałem :-O

Może k u r w a przestańcie mi rąbać doope co ? :-O offerma --->>>> nie wchodzę z tobą w polemiki dobrze o tym wiesz , nie jsteś dla mnie partnerem do dyskusji odkąd napisałeś brednie o bezrobociu i na dodatek nazywasz komuchami ludzi których nie rozumiesz z racji swojej miałkiej inteligencji pisiowatego bereta z łaski swojej nie pisz ripost do mnie :-O bez odbioru

Gość dcdcdc
obywatel blisko ci do offermy :D dwa debile :-O

Gość jest obywatel
zginął dcdcdc :D

Gość dcdcdc
obywatelowi do głupoty szatyna jeszcze dlaeko ale chłopczyk szybko się uczy :)

Gość dcdcdc
a ciebe stać na argumenty poniżej pasa :-O sprawdź co do mnie napisałeś i potem się wypowiadaj

Gość dcdcdc
offerma o to że mi wyjeżdzasz z shatynem , doprawdy każdy kto ma inne zdanie musi mieć je od shatyna ? nie wkurwił byś się jakby twoje zdanie ktoś ciągle negował i mówił że to nie twoje przemyślenia tylko kogoś innego ? :-O co do Ziobry - jego słowa były skandaliczne ale czywiście pisiorku będziesz jego adwokatem

Gość dcdcdc
po co mi fakty? fakty mam w wikipedii:O ale nie będę jak ten stary idiota ich wklejał:(

Gość dcdcdc
ale ja ciebie nie obraziłem tylko próbowałem rozmawiac zaś ty wyjechałeś mi z shatynem i dobrze wiesz że to nie było w porządku :-O

Gość dcdcdc
:-O nie dogadamy się , nie potrafisz rozmawiać tylko atakujesz krzyż na drogę :D