Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bryfta

komu łatwiej zaufać ŻONATEMU czy SINGLOWI?

Polecane posty

chodzi oczywiście o tego singla od kota Alika :) tak się właśnie zastanawiam z czego wynika ta jego singlowatość, która trochę kłóci się z wygłaszanymi poglądami - Bóg, HONOR , OJczyzna i takie tam. Chociaż, nigdzie w Biblii nie pisze, że mus się żenić. Ale w takim razie czy on żyje w celibacie? Seks pozamałzeński jet grzechem podobnie jak masturbacja.....hmmmm a może ma tak wredny charakter , że żadna go nie chciała? a zmuszać nie uchodzi..... co myślicie?

no własnie zajmuję się sobą, swoją przyszłoscią, rozważam nad wyborem prezydenta, to ważne Panie Wielbicielu Małych Cycków

Jaruś to urodzony dyktator - życie poświęcił polityce i nie ma na nic innego w nim miejsca. Nie znosi sprzeciwu i indywidualizmu - zobacz jak wiele wielkich figur z PiSu odeszło przez jego megalomanię, Ziobrę podobnie załatwił gdy stał się zbyt popularny. Mogę głosowac na każego tylko nie na niego, zresztą teraz zagra żałosną kartą śmieci brata.

no właśnie ta jego megalomania mnie przeraża.... ale obserwuję scenę polityczną nie od dziś i wiem, że to jedno wielkie bagno - każda partia... takze tak sobie myślę, że może warto byłoby posadzić jarka na fotel - żeby peowcy za przyjemnie nie mieli....

Ja już bym wolał Napieralskiego albo Olechowskiego posadzic niż jego. Nie potrzeba mi powtórka z rozrywki, o ile Lechu był łagodniejszy, to Jaruś da nam się we znaki wszystkim. Jarek nigdy nie popisał się umiejętnością dialogu, a prezydent przede wszystkim to powinien miec - przecież on nas będzie reprezentował na arenie międzynarodowej.