Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosne rozterki panny Wu

On nie jest gotowy na nowy związek potym jak rozpadł mu sie poprzedni

Polecane posty

Może napiszę wszystko od początku. Poznałam super faceta. Spotkaliśmy sie kilka razy, prawił mi komplementy, zachwalał its. To kompletnie nie byly spotkania na gruncie koleżeńskim, wysyła mi typowe sygnały dla faceta zainteresowanego kobietą. Wszystko wskazywało, że coś z tego będzie, ale pewnego dnia napisał mi, że mnie przeprasza, ale niedawno zakończył związek i myślał, że najlepiej będzie jak zacznie coś nowego i że jest na to gotowy, ale jednak teraz widzi, że nie jest w stanie. No i jakoś tak wyszło, że umówiliśmy się, że możemy być i tak na gruncie koleżeńskim bo się dobrze dogadujemy i czasami możemy gdzieś razem wyskoczyć. Od tego zdarzenia minął już ponad miesiąc i niestety nie zaproponował mi tego spotkania, ale pisze do mnie smsy i to czasami nawet po kilka dziennie i wyraźnie ze mna czasami flirtuje. Już sama nie wiem co mam myśleć. No a wczoraj napisal mi, że nie odpisywał tak długo...bo był z była w knie;/;/;/ Nie wiem po co mi to pisał. Myślę, że chce mi dać po porstu do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Sama nie wiem,,, no bo gdyby nie chciał mi roibć przykrości to by napisał, że był z kolegą albo coś. Z drugiej strony może po porstu koleżensko z nią poszedł. No i tutaj znowu.. dlaczego sobie z nią poszedł a ze mna to nigdzie nie chce iść?? Może mu głupio po tym wszystkim. Kurde wiem, że powinnam o nim zapomnieć i dać sobie spokój, ale to naprawdę fajny facet i nie wiem czy czekać, udawać koleżankę czy po porstu urwać kontakt?

Gość
oddal sie od niego, niech sam dojdzie do tego czego naprawde chce

Gość nie pociągasz go i tyle
facet ci się podoba i bardzo chialabys czegos wiecej, ale chyba nie jestes w jego typie, więc lepiej dla ciebie będzie, jak zerwiesz zupełnie kontakt

nie ma czegos takiego "facet nie jest gotowy na nowy zwiazek" to sciama jakich malo. znam takiego, ktory tez tak wmawial mojej kolezancem, a po trzeh miesiacach ona sie dowiedziala, ze oswiadczyl sie innej :/

Gość
jeśli chcesz być kołem ratunkowym to możesz w to wejść, acz wszystko wskazuje na to, że on jest taki super tylko w twojej wyobraźni :P

No skoro nie bylabym w jego typie to chyba by nawet tego nie zaczynal?. I nie wime czy jak sie od niego oddale to czy on sobie nie pomysli ze juz mam go gdzies i potem tez moze sie juz nie odezwac.

Zachowuje się jak dziecko. Ile ma lat? Dla mnie to wygląda tak jakby traktował Cię jako koło zapasowe, substytut, tak na wszelki wypadek gdyby eks nie chciała wrócić :(