Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diplodok

Zarabiam 5500 zl m-c i nie starcza mi do pierwszego

Polecane posty

Gość diplodok

Jestem singlem, mieszkam w Warszawie. Czy jest tutaj ktoś taki jak ja?

Gość jasny ch**j
kredyty sie spłaca co?

Gość diplodok
Właśnie nie bardzo wiem gdzie te pieniadze mi się rozchodzą. Trochę na paliwo, za mieszkanie płace grosze, raz w m-cu jakiś dobry ciuch, perfumy, jakieś kosmetyki, kredytu nie spłacam, na imprezy chodzę rzadko, nie piję, nie palę. Musze sobie chyba załozyc jakiś zeszyt z wydatkami.

1000 złotych to mi idzie na same opłaty :o fajnie było u mamusi na garnuszku, a teraz niestety cienko przędę, o kosmetykach i ciuchach mogę zapomnieć, każdy zakup 100 razy przemyślany :D

Gość oszczedna bardzo...
ło matko ja z mezem zarabiamy lacznie 4 tys , mamy 3 dzieci, za mieszkanie samo placimy czynszu 1000 zl, kredyty do spłacenia i nam wystarcza:D

Ja mam 1/5 tego i mi wystarcza, tyle, że mieszka w małym miasteczku, też sama. Na opłaty wydaje 400,00zł , pozostała kwota idzie na jedzenie i inne potrzebne rzeczy.

Gość blablablablablaa
"i nam wystarcza" wystarcza na co?

nie smuci Was taka marna egzystencja? tylko praca, dom, zakupy z kalkulatorem w dłoni :o i byle do pierwszego... życie jest do dupy :o

Na normalne życie. Nie mam jakiś wielkich wymagań, nie muszę mieć co tydzień nowej bluzki, kosmetyków z najwyższej półki czy bóg wie czego.

''zakupy z kalkulatorem'' - myślisz, że mnie stać na kalkulator? ;)

to przenośnia była :p ;) ja nie przepadam za kupowaniem ciuchów, ale czasami coś nowego by się przydało :) kosmetyki też - tym bardziej, że jestem alergiczką, więc tanie kosmetyki dla nastolatek odpadają ;) chciałabym częściej wychodzić, coś zobaczyć, pozwiedzać... a przy obecnych zarobkach nie mam funduszy :o

Witam. Popularny program tv poszukuje odważnych MAŁŻEŃSTW, PAR, które są uzależnione od zakupów, przez co nie starcza im do 1-go. Jeżeli Ty i Twoja połówka należycie do osób, które nie boją się rozmawiać o swoim hobby, to napisz do nas: klara.w2k@gmail.com Rozmowa nie jest zobowiązująca, ani nigdzie wykorzystywana. Jeśli uważasz, że Twoja przypadłość jest wyjątkowa, to napisz do nas. Czekamy na Ciebie!