Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżulija

SZCZECIN. ODDAM PIESKA W BARDZO DOBRE RĄCZKI...

Polecane posty

Gość Dżulija

niestety tak chyba bedzie lepiej, bo mi sie wydaje ze on sie meczy, bo nie mam zbyt duzo czasu dla niego...

Gość Dżulija
piesek ma rok i 2 mies. to jest bardzo ciezka decyzja...wiec oddam tylko na prawde dobrej osobie:(

Gość Dżulija
zapomnialam dodac, ze piesek jest rasy buldog francuski

Gość meszugene
świnia głupia nauczcie sie szmaty ze zwierzeta to nie zabawki :o

Gość Dżulija
prosze mnie nie obrazac, ale to tez nie jest dla mnie latwa decyzja, tylko ze ja pracuje i studiuje, a piesek jest wiekszosc czasu albo sam, albo u obcych ludzi, bo rozrabia w domu jak sam zostaje i szczeka

Gość meszugene
na kiego go brałaś???

Gość Dżulija
wiem, ze zrobilam blad, ale nie myslalam ze az tak bedzie reagowal na samotnosc...on cierpi jak jest sam, a ja cierpie bo mi bajzel robi, a sasiedzi bo szczeka...

Gość Dżulija
zreszta, jak nie jestes zainteresowana, to daj spokoj, ja tu nie weszlam po to by sie klocic

Gość meszugene
lepiej go komus oddaj bo faktycznie szkoda zwierzecia, ze zostal skazany na taką bezrozumna panią :o pies jest najwierniejszym najkochanszym zwierzakiem pod słoncem a ty wyrachowaną gnidą ktora sie nim pobawiła i sie go pozbywa :o 🖐️

Gość Dżulija
wypraszam sobie takie slownictwo!!!! wynocha z tematu jak ci nie pasuje, co ty mozesz o mnie wiedziec???

Gość Dżulija
pies, nie jestem zdecydowana na 100%, bo ciezko mi jest go oddac, ale to zalezy od osoby ktora ewentualnie bedzie go chciala

Gość meszugene
Boże jaki kochany piesek :(

Gość Dżulija
ale to musi byc osoba, ktora poswieci mu bardzo duzo czasu, bo jak juz wspomnialam wczesniej nie znosi samotnosci i strasznie cierpi i rozrabia

Gość Dżulija
no ale ja juz nie wiem co jest lepsze....bo podczas pracy i zajec zaocznych siedzi u obcych ludzi, wiec chyba tez nie rozumie o co chodzi...poza tym nie ukrywam ze za takie przyjemnosci tez musze placic..i jak dzieciaka go wozic codziennie i zabierac, czasem zostaje na noc na weekend bo mam duzo zajec...ehh...

Gość meszugene
po co go bralas???????

Gość Dżulija
ile razy sie jeszcze spytasz??? bralam bo chcialam psa, duzo osob pracuje i maja psy, ale sie okazalo ze on nie moze zostawac sam, bo strasznie cierpi i rozrabia!!!

Poszukaj mu innego domu, bo pies to nie zabawka, nie można Go tak podrzucać od jednej osoby do drugiej. Pracujesz, uczysz się, więc czas jaki z nim spędzasz to minimum... A pies jest młody, szybko się przyzwyczai do nowego domu, w którym ktoś będzie poświęcał mu odpowiednią ilość czasu.

Gość Dżulija
daruj sobie obrazanie, zrozum tez mnie, to co mam teraz nie pracowac i nie studiowac, tylko 24h na dobe spedzac z psem???

Gość Dżulija
czekoladowy, dlatego wlasnie rozwazam taka decyzje...jak go bralam, to nie pracowalam, ale myslalam ze nawet jak zaczne to nie bedzie problemu, bo duzo osob maja psy i pracuja, a pieski spokojnie siedza w domu, ja musialam zalatwic nianke...

Gość meszugene
ja to wiem - ze skoro sie pracuje uczy to nie ma sie czasu dla zwierzaka dlatego sie go nie bierze pytanie - czemu wczesniej tego nie wiedziałaś?

Tak niestety bywa, że nie każdy pies lubi zostawać sam w domu. Znam to z autopsji. Dlatego jak nie masz odpowiedniej ilości czasu dla psa, to najlepszym rozwiązaniem jest własnie nowy dom. Daj jakieś ogłoszenia i jak zdecydujesz się Go oddać, to... Idz zobaczyć jakie psiak będzie miał warunki.

Gość Dżulija
nie bralam go dla zartow, zaplacilam za niego 1000zl i jechalismy az do Poznania po niego, dostaje tez tylko dobra karme, wiec nie wiem czy az taka gnida ze mnie, place za nianke zeby tylko nie siedzial sam, ale to jest uciazliwe nie bede ukrywala, poza tym mysle ze on tez nie rozumie co jest grane, skoro wiecej czasu spedza u obcych ludzi...

Gość Nor-bert.
trzeba było pomyslec zastanowic sie za nim go wziełas jestes skrajnie nieodpowiedzialna osobą echh..

Gość meszugene
wiesz co :o piesek ma u ciebie jakies tam warunki do ktorych sie przyzwyczaił oddasz go ch.j wie komu moze beda go bic moze niedokarmiać jak tak mozna??!!! jesteś odpowiedzialna za to, jakie on bedzie miał życie to nie jest zabawka!

Gość klaudysiaa_85
a teraz ile chcesz zł. za tego pieska ?

Jest prześwietny. ;) Buldożki francuskie to jedyna rasa małych psów którą lubię. Są takie prześmieszne, bardzo towarzyskie i po prostu kochane. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce. 🖐️

Gość Dżulija
nie chce pieniedzy, tylko szukam osoby ktora sie nim zaopiekuje i bedzie miala dla niego duzo czasu