Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fachowiec od tych spraw

irytują mnie sredniej klasy kobiety, ublizjace tym atrakcyjnym

Polecane posty

Gość fachowiec od tych spraw

jest taki podzial na kobiety: -brzydule (one nawet glosu nie zabieraja bo wiedza gdzie ich miejsce) -glupie brzydkie szmaty, ktore robia sie na ladne lale (takiej tylko spuscic sie na ryj i nic wiecej) -średniej klasy kobieta (wporzadku jako kolezanka.. nie odstrasza, nie jest na tyle atrakcyjna bys mial ochote ją przeleciec, do tego mozna sobie pogadac..) -zawistne sredniaki (najgorszy przedział.. tzw. srednie dupy, ktore zazdroszcza urody atrakcyjnym kobietom i na kazdym kroku proboja wmowic facetom, ze ladna to musi byc glupia.. robiac jednoczesnie z siebie idiotke na ktora nawet nie chcial bym sie spuscic) -ladne i przyjemne (takiej to ze swieca szukac.. juz kazda zajeta dawno) -atrakcyjne, ktore wiedza o tym.. (suki.. moga miec kazdego faceta, wykorzustuja i rzucaja.. bawia sie facetami jak klockami lego dzieciaki.. jezeli samemu sie nie jest atrakcjynym i konkretnym facetem to nawet nie ma co podchodzic do takiej) a ty jedna z druga.. do ktorej sie zaliczasz?

Gość rftgyhgfdsdfg
oczywiście łADNE -GŁUPIE BUHAHAH skad my to znamy hahah, siema szukaj dalej , dla ciebie nie ma miejsca u pwieknych kobiet

Gość andrzej lacina
bardzo ciekawey temat.. i oczywiscie zgadzam sie z autorem najczesciej mozna spotkac kobiety klasy - zawistna sredniwaka i atrakcyjne suki.. o ile atrakcyjna suka jeszcze sie na cos przydaje.. bo chociaz mozna popatrzec albo w domu sobie zrobic dobrze na jej fotkach to zawistna sredniawka to zbedny balast na tym swiecie

Widzę, że masz talent do klasyfikowania;) Z chęcią zobaczyłabym Twój podział mężczyzn:P

Gość STARAKLEMPA
ja jestem innym typem-brzydka i gruba, mam hodowle pryszczy na plecach ale jestem BOGATA i kazdy przystojniaczek na mnie leci, co za puszczalski rod ci mezczyzni..do niczego nie dochodzi miedzy nami, pozwalam tylko zeby smarowali mi plecki spirytusem, mam juz stalego faceta, podobny do brada pitta. w klasyfikacji znajdziecie mnie pod haslem "brzydka i bogata"

Gość zapelnij ja czymkolwiek
a ja chestnie zobacze twoje zdjecie i opis jaki jestes. ;) watpie zebys odwazyl napisac sie kim jestes naprawde i wkleil tu swoja fote :P