Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darejkam

Zal przeszłosci zabija moj zwiazek- nie potrafie....

Polecane posty

Gość darejkam

wybaczyc i zapomniec o przeszłosci,kocham ,ale nie potrafie wybaczyc, mam swiadomosc tego ze zabijam to co on stara sie ponownie zaczac

Gość darejkam
jak zapomiec, czy to mozliwe , juz nie wiem co lepsze odejsc i zyc wspomnieniami, czy tez dac szanse , zaufac , jakie to trudne, wykanczam sie psychiczne, nie potrafie cieszyc sie chwila, zal powraca , niszcze wszystko,nawet nie wiem czy warto tkwic w tym , nie potrafie zapomniec

Ja jestem w podobnej sytuacji tylko moj maz nie chce mi wybaczyc klotni a sami bylismy winni obydwaj.Sadzi ze ma mnie dosyc i nie moze zapomiec

Gość darejkam
on potrzebuje czasu,daj mu ten czas jak go kochasz, ale musisz tez wiedziec ze to moze b. dlugo trwac , to bardzo trudna syt.zarowno dlaa jednej jak i drugiej strony

Gość darejkam
ja sobie z tym nie radze, i nie wem co zrobie , nie wiem co bedzie lepsze, teskonta i mile wspomnienia czy tez jego obecnosc i moj ciagly zal,nie wyrabiam juz

ja czekam 7 miesiecy na zgode a ty? ja juz mysle o kochanku bo nerwy mnie puszczaja nie potrafie nast 17 tyg bez seksu zyc!jak dlugo nie macie seksu?

Gość darejkam
to ja wybaczyc nie potrafie, to on czeka i stra sie by bylo jak dawniej,to juz trwa ok, 10 miesiecy ,kochamy sie bardzo sporadycznie, jetem swiadoma tego ze jak tak dalej bedzie on znajdzie kochanke, ale pomimo tego nie moge zapomniec , co sie z emna dzieje

Gość darejkam
duzo z nim rozmawiaj,sex to tylko chwila , pozniej bedzie "tak samo" ale jesli on nawet wymiguje sie od sexu to naprawde zle sie dzieje,naprawde poradzc sobie nie moze,ja mam to samo

Gość darejkam
mialam, ale to ja nie chce sie kochac, choc nie raz mam ochote, ale nie moge , chyba zglupieje!

Gość darejkam
mowilas mu ze jak tak bedzie dalej to znajdziesz kochanka, mowilas o swoich potrzebach?

Gość darejkam
u mnie jest troche inaczej bo to ja "mam ta pierdolona blokade"

mi seksu brak a nie mastrubacji.Coraz dluzej trwa zanim dojde........moje libido sie obnizylo przez niego ale i tak mam chec na kochanka tylko po to by mnie zaspokoil seksualnie i psychicznie.

Gość darejkam
no wiem ze sexu,ale jak nie pogadasz z nim to on bedzie sie bronil nawet przed tym, zrozum go , nie wiem co miedzy wami zaszlo zeon taak stroni od sexu ale .. to latwe nie jest i dla niego, ale jak tak c potrzeba sexu to znajdziesz kochanka , ale zastanow sie czy warto rozpieprzac maalzenstwo tylko dlatego ze nei potrafiiscie sie dogadac, bo 3 cia osoba w zwiazku - kochanek = rozpieprzone malzenstwo, pogadaj z nim

Gość darejkam
ide spac, jutro musze wczesneij wstac, jak zechcesz pogadac zajrzyj tu jutro pozdrawiam dobranoc

probowalam..........i nic sadzi ze marudze i mam skonczyc ten temat.Jak widzi ze jestem zla na niego odrazu sie przymila po paru godzinach kiedy nie odzywam sie wogole nic.Nie przytula mnie ale zagaduje i pierdoli o czyms co wogole do rzeczy nie jest......kiedy widzi ze odezwie sie pogada 3 min i znow swoje robi a kiedy widzi ze jestem zla to dalej nawija tak dlugo az sie odezwie. A z natury prawie nigdy nie rozmawia tylko o sobie,komputerze i grach.

Gość komar5566
Ja mam taka sytuacje ze zona mnie zostawła dla innego, po pol roku nie mieszkania juz razem chce do mnie wrocic, tesknie za tym co bylo, nie mam pojecia co robic? Czy tesknic za zona, czy wrocic i miec problem własnie z wybaczeniem. Nie wiem czy potrafie zapomniec krzywdy jaki mi wyzadziła. Czy ktos uwaza ze mozna zaczac od poczatku i zapomniec o przeszlosci?

Wybaczyć jest łatwo, ale zapomnieć - ciężko :( Ile macie lat?