Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czegopragnafaceci

czego pragnie chłopak lat 18?

Polecane posty

Gość czegopragnafaceci

mam chłopaka który ma 18 lat ja sama mam 17 niedlugo chciałabym przezyc z nim swoj pierwsy raz i chcialabym zebyscie mi powiedzieli czego pragnie wlozku osiemnastoletni bardzo pewny siebie chłopak? mam być dzika i urozmaicac czy dac mu pole do popisu i udawac grzeczna dziewczynke ktora sie wstydzi? nie chce zeby pomyslal ze mial wielu, ze jestem latwa ale jednoczesnie nie chce zeby pomyslal ze jestem dzieckiem

Gość na pewno lubi żeby go gryźć w
jądra

Gość czegopragnafaceci
pytam serio :P

wyposrodkowac, ja mam 17 lat i nie lubie ani "starych wyjadaczek" ani niesmialych dziewczyn. Aczkolwiek to moja opinia, on moze uwazac inaczej

Gość na pewno lubi żeby go gryźć w
mówię serio :o każdy facet o tym marzy

Gość człowiek biedronka
on pragnie KECZUPU Z BIEDRONKI

Gość lubiem keczup
ej dobra kurwa kto widział bobra stefana?

Gość czegopragnafaceci
dzieki player doceniam ludzi inteligentnych a nie idiotow z biedronki;p

Gość człowiek biedronka
BÓBR STEFAN MA ZIMNE STOPY AAAAAAAAAAAA

Gość czegopragnafaceci
taka tak ku**wa doceniam ale mi pomozcie na serio!

przede wszystkim bądź sobą... a potem się będziecie bawić w dziwki i grzeczne dziewczynki, ale nie radzę Ci być dziwką za pierwszym razem :classic_cool: BĄDŹ SOBĄ KOCHAJĄCĄ DZIEWCZYNĄ

wlasnie, naturalnosc przede wszystkim - nie udawaj niczego. Ja przy pierwszym razie tez udawalem ze jestem nie wiadomo jak doswiadczony, i powodowalo to pewien dyskomfort. a teraz to po prostu bym powiedzial, jak jest i Tobie radze to samo

Gość czegopragnafaceci
niewiem jak duze ale prawiczkiem nie jest.. i obawiam sie ze duze taki typ faceta ze ppo nim widac.. dlatego podwojnie mi zalezy zeby nie zawiesc

Gość gupeek
przede wszystkim nie udawaj niczego - badz soba a bedzie ok :classic_cool:

kurcze no trudno mi mowic bo przeciez nie jestem tym chlopakiem. Ale gdybym mial isc z dziewica to wolalbym zeby powiedziala jak jest a nie grala, wtedy latwiej jest dostosowac warunki, technike itd. i jest bardziej komfortowo dla obu stron. Widac po nim duze doswiadczenie? po mnie tez bylo widac 2 lata temu, a bylem prawiczkiem, wiec nic pewnego.

Gość si sont
z moich obserwacji wynika że: 1. seksu 2. wolności 3. szaleństwa 4. dziewczyny do seksu, wolności i szaleństwa

Gość czegopragnafaceci
ku**wa jaka to jest presja. w dzisiejszych czasach sex to wszystko. moze zle to ujelam nie ze widac po nim tylko to jest juz taki typ dziewczyn mial duzo kumpli hymm kolesie na zel z lancuszkiem na szyji no ale coz mnie tratuje jak dzentelmen;) daje mi do zrozumienia ze poczekamy nie naciska ale z drugiej strony kurde rozumiem ze 18 lat taki wiek ale za duza presja.

jak dla mnie to jest troche za młody na seks z miłości... no ale Ty go znasz nie ja :) za 2 lata może już inaczej będzie na to patrzył.. jak ma 18 i już miał parę.. to hmmm można zakładać że nie będziesz ostatnioą :D no ale nie wtrącam się :P

Gość gupeek
skoro w wieku 18 mial juz pare to ja bym sie w taki zwiazek nie pakowal :O bo jestem na 99% pewny, ze nie bedziesz ta ostatnia. zastanow sie czy warto by to on byl tym pierwszym i nie ulegaj presji otoczenia :classic_cool:

Gość czegopragnafaceci
szczerze to chce to zrobic wiem ze go kocham to jest pierwszy facet w moim zyciu (a bylo ich paru) z ktorym bedac mysle sobie kurna chcialabym byc jego zona;) tylko niewiem czy juz teraz to zrobic czy nie poczekac:) a moze pierwszy raz przezyc z kims innym?

Gość czegopragnafaceci
17 ;p

Gość jak to czego chce?
SEKSU