Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matecznikkk

Młode pokolenie Polaków to stracone pokolenie

Polecane posty

Gość matecznikkk

bez szans na dobra pracę,mieszkanie, godne życie zero szans na normalną przyszłość.

Gość Komor
ale mające zaszczyt bycia obsikanym zachodnim moczem w parku w Londynie. a zachodni mocz to prawie jak najznamienitsze perfumy

Gość na tym forum pełnym
idiotek dyskutujących o szminkach nie znajdziesz ludzi do dyskusji odpuść

Gość oliwka142
zgadzam się z autorem. Aktualnie mam dylemat: robić prawko czy nie (nazbierałam troche kasy ze stypendium za naukę i socjalnego, i teraz mi szkoda bo jak pomyślę że jak wydam kase na kurs a np. się rozchoruję czy buty mi się porwą - to rodzice mi nie pomogą i lipa..)

Gość hemoroid w odbycie
podludzie polaczkowe tępe goje myślało , że będzie wielki swiat [ a niby dlaczego?] , ze brudasy i zlodzieje zaraz będą mieć wszystko i szybko a tu tylko wielki bat do wylizania ze spermy polaczkom został

Gość zakompleksiony facet
czy z 3cm penisem też jestem stracony?

No coz, od 20 lat ciagle ludzie glosuja na lewice, jak nie SLD to PiS, jak nie PO to AWS... Wiec co sie dziwic.

Gość to nie wina lewicy czy prawicy
poprostu UE z nas murzynów zrobiło.

a na co liczą ludzie co nie znając języka, albo znając słabo jadą za granicę, żenada, poza tym zagranica nas nie lubi z prostego powodu bo daliśmy się poznać i nie dajemy się lubić - proste. Ludzie myślą, że co nie skończą szkoły, pojadą za granicę i tam ktoś na nich czeka z otwartymi ramionami, bzdura jakich mało.

Gość gupeek
e, ja tam nie mam problemu, studia skonczylem, ostatnio nowa prace bez problemu znalazlem, z zarobkiem mnie satysfakcjonujacym. mieszkanie jeszcze wynajmuje, ale mam nadzieje to za 2-3 lata zmienic, w koncu mam dopiero 26 lat :)

Gość ciocia samo zlo
kanciasta nie pisz glupot ' nie znają języka" a anglicy jaki znają tylko swoj a dogadaj się z francuzami,my nie jesteśmy najgorsi tylko nam się to wmawia

Gość DZiś jestem popularna to już 3
kanciastoporcośtamblabla ty to jesteś ostatnio Taka KurwaMądraJaPierdoLę Masz do powiedzenia gówno

Oczywiscie że nie znają, a do tego kradną i oszukują, wystarczy pojechac do angli i co na ulicach polski, to że inni sie nie uczą to nie znaczy, że my nie musimy, akurat francuzi znają angielski bardzo dobrze, ostatanio byłam we włoszech jade metrem, dosiadaja sie dwie dziewczyny i co słyszę " kurwa chodź tu pi*o, ja Ci miejsce zajęłam" - taka własnie wioche robimy za granicą. DZiś jestem popularna to już 3 ---> nie zamierzam sie zniżac do Twojego poziomu i wchodzic z Toba w jaka kolwiek polemike.