Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccccy

Ciagle zmeczenie w ciazy 12 tydzien

Polecane posty

Gość pomoccccy

Jak sobie radzic ze zmeczeniem i sennoscia w ciazy.Myslalam ze przejdzie mi po 12 tyg ale ciagle chce mi sie spac.Pije 1 kawe dziennie rano i nic mi to nie daje.Macie jakies dobre sposoby zeby miec wiecej energii ??? Pomozcie za miesiec mam sesje egzaminacyjna musze sie uczyc a w domu mam 14 miesiecznego lobuziaka dla ktorego musze miec duzo sily.

hmmm a moze to podwyzszony cukier???? mialas badania?? moj sposób na zmeczenie to spac ile wlezie :P kiedy tylko sie da, wiem o czym piszesz bo sama jestem w 8 tyg i padam z nog, mam tez córke(niecale 3 lata\) a do tego koncze szkole i mam ostatnie poltora mies. na zaliczenia :O:O:O

Gość pomoccccy
cukier chyba w normie ale moze zelazo by mi pomoglo pojde do apteki popytac jutro

Niestety- to nromalne! Jestem w 19 tc i dopiero od tygodnia nie śpię w ciągu dnia! Uważam to za sukces :-) Kawa nic ci nie da, nawet nie powinnaś pić zbyt wiele. Mój gin pozwolił na 1 dziennie, słabą w dodatku. Musisz przeczekać, naprawdę trudno z tym walczyć. Spróbuj lekko się odżywiać, dotleniać i relaksować przed nauką, żeby koncentracja była lepsza. Życzę powowdzenia!

Gość mama 8,5 miesiecznego synka
Normalne :) Zazwyczaj przechodzi samo. Mi przeszlo w 15 tc, ale znam dziewczyny, ktorym nie przeszlo wcale i cala ciaze czuly zmeczenie. Na szczescie sa to jednostki. Generalnie 2 trymestr jest najfajniejszy, ma sie najwiecej energii i ogolonie jest bardzok, takze jeszcze wszystko przed toba.

Gość koteknaplotku
to jest normalne.....nic ci nie pomoze tez tak mialam albo spalam w dzien albo o 19 bylam juz nieprzytomna....teraz mam lepiej tak od 18tc juz nie potrzebuje spac w dzien ani wczesniej klasc sie spac chociaz i tak spie po 9godz co dla mnie jest raczej duzo