Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbibb

Czy moge posmarowac sie filtrem 6 i isc do solarium, czy sie nic w tedy nie opal

Polecane posty

Gość hbibb

nie opale ?? chcialabym sie troszke porumienic ale nie spalic, ostanio bylam na 6 minut i spalilam sie do czerwonosci ;/ a dziwne bo nigdy tak nie mialam

Gość Zi=mna21
Najlepiej się chyba poradzić tej kobiety co pracuje na solarium, słyszałam, że filtry nie są skazane na solarium przecież tam idziesz, żeby się opalić... Jak się spaliłaś to powinnaś chyba iść na mniejszą ilość minut.

Gość hbibb
yhym no a spalilam sie wlasnie przez to, ze namowila mnie bym kupila u nich krem , i po tym kremie taka czerwona wyszlam, bo tak mnie zalapalo ;/ a nigdy sie tym nie smarowalam, i nie mialam problemu , 1 i ostni raz tam cos kupilam ;/ wczesniej bylam na 5 minut i nie smarowalam sie niczym i czerwona nie bylam

Gość tragedia w pięciu aktach
Filtry zawarte w zwykłych balsamach nie są odpowiednie do opalania się w solarium. U kosmetyczki możesz kupić specjalne preparaty z filtrami, do opalania się w kabinie solaryjnej. Ale skoro po 6 minutach cię poparzyła, to solarium widać nie jest dla ciebie wskazane. Albo byłaś za długo, albo lampy były za mocne.

Gość hbibb
nie wiem wczesniej chodzilam i jakos nie bylo z tym problemu 1 raz bylam taka czerwona :p wlasnie po tym specyfiku, a cytalam na nim ze prztsopiesza opalanie i nie ma zadnych filtrow przed promieniami

Gość Zi=mna21
To najlepiej zmienić solarium, ja chodzę do takiego, w którym widać, że kobieta która tam pracuje, wie co, jak i czym itp., zna się po prostu na rzeczy i nigdy nie wyszłam poparzona z tego solarium.