Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie jeee

Dwa chomiki dżungarskie w jednej klatce ? czy jeden ?

Polecane posty

Gość Lubie jeee

Che sobie kupić jutro chomika dżungarskiego albo dwa... i tu się zaczyna problem bo czytałam że dwa w jednej klatce mogą się po jakimś czasie gryźć... Co myślicie ? Miał ktoś te dwa chomiczki w jednej klatce ?

Gość Lubie jeee
no bo jak sie nie zaczną gryzc to lipa :o a moze znacie jakis naturalnych wrogów tych chomików ? im wieksze emocje w klatce tym lepiej :classic_cool:

Gość Lubie jeee
17:50 [zgłoś do usunięcia] Lubie jeee no bo jak sie nie zaczną gryzc to lipa a moze znacie jakis naturalnych wrogów tych chomików ? im wieksze emocje w klatce tym lepiej Marny podszyw A dwie samiczki też się pogryzą ?

Gość mtyyyldaaa
ale piepszysz czołgista, chomiki to samotniki i trzyma się jednego w klatce i koniec, nienawidzą towarzystwa, kiedyś jak byłam mała moja kol. przyniosła chomika do mojego domu, ona miała samca, ja miałam samice, wziełyśmy je na blat od biurka, zaczęły się wąchać, a za chwilę sie gryźć :O

Gość Lubie jeee
Czyli rozumiem że lepiej będzie jak kupię jednego? Różne są opinie na ten temat na innych forach... Jedni mówią że jak będą z jednego miotu to nie będą się gryzły tylko dopiero po pewnym czasie... Znowu inni że jak są z jednego miotu to będą razem do śmierci...