Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BARSZCZBIAŁY

CZY DOBRZE ZROBIŁAM MÓWIĄC: ŚLUB ALBO ŻEGNAJ

Polecane posty

Byłam z chłopakiem kilkanaście lat z jego strony zero inicjatywy zaczełam nalegac na ślub , zaczał udawac że coś chce w tej spr. robic potemm w złości odwołał ten ślub,- zerwałam,. potem dałam mu kolejną szansę a chyba już nie powinnam, potem widzę że dalej nic więc postawiłam sprawę jasno: koniec spotkań w celu seksualnym i albo ślub albo do widzenia - wściekł się niesamowicie i nie jesteśmy razem - oceńcie me zachowanie, czy jest właściwe ? dodam że nie mieszkaliśmy nigdy razem .

Gość fghnzg
ile lat byliscie razem i ile lat macie?

Gość fewffwefwef
dobrze zrobiłaś! a nie po np 5 latach odejdzie do innej,od żony gorzej...

Gość fghnzg
skoro tak to byla najlepsza twoja decyzja w zyciu. wxczesniej tzreba bylo to zrobic.

Gość zle zrobilas
jestes egoistką.

ja też tak myślę że dobrze bo ileż tak można ? inna dziewczyna to po dwóch latach już by mu tak powiedziała. ale czasami mam chwile zwątpienia i myślę że już zawsze będę sama ale z drugiej str. po co mi taki chłopak chętny tylko na przysłowiowy tyłek

wiedział jak bardzo ważny był dla mnie ślub, mówiłam nieraz że w pracy jestem jedyna stara panna i że moje koleżanki powychodziły za mąż to on mi mówił że jako kobietę mnie rozumie ale jemu tak jest dobrze.

nie mieszkaliśmy razem bo w mej okolicy nikt tak wcześniej nie mieszka (jestem ze wsi)ZACZĄŁ się rozglądac rok temu za wynajmem domu ale dopiero jak jego siostra mu się z rodziną do domu rodzinnego wpakowała i u nich zrobiło się ciasno ale poszedł obejrzec ten dom z łaską po tym jak mu ogłoszenie przed nos podsunęłam ale mi się ten dom nie spodobał

Gość Damski Krawiec
Są faceci którzy chcieliby bez zobowiązań do 50-ki. Jeśli byliście prawie 2 x te krytyczne 7 lat, to naprawdę nie było już na co czekać. Niech sobie sponsoruje studentkę albo galeriankę, jak ma potrzeby. W twoim wieku pora myśleć o rodzinie, a nie o roli pogotowia sesualnego.

Gość gdyby Ciebie naprawde kochal
to juz dawno by sie z Toba ozenil jezleli wiedzial, ze to takie dla Ciebie wazne.

Gość fghnzg
czy ktos mogly umiescic nowy temat na forum bo mi wyskakuje ze juz zalozylam 10 tematow a to nieprawda :o temat:pokolcilam sie z facetem a teraz on jest wielce obrazony! mam problem z cera. duzy problem- tradzik, blizny no i generalnie nie pokazuje sie ludziom bez makijazu. wielokkrotnie mowilam mu ze nie lubie sie pokazywac bez makijazu, jak ktos robi mi fotki (np ze zblizeniem), ze mam dosc jego gadania "zglosze cie na miss" itp :o a tu wpada kolega i aparatem mnie nagrywaja i spr czy zblizenie dziala :o no to sie wkurzylam i sie na niego wydarlam, ze nie pozwolilam mu na nagrywanie mnie itp a teraz on jest wielce obrazony i nie wie dlaczego tak postapilam