Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnie zakochana.........

Nie ma to jak ulokować swoje uczucia w zajętym facecie!!!

Polecane posty

A myślałam, że mnie to nie spotka :-o

Gość a co nie wiedzialas
w co sie pakujesz? Chwalisz sie czy zalisz.

Nie jest żonaty, nie ma dzieci, jest po prostu z kobietą, ale czasem tak bywa, że się pokocha nie właściwą osobę.

Gość tak tylko pytam...
No to trzeba było nie lokować. O co Ci chodzi w ogóle?

Właśnie o to chodzi, że jest odwzajemnione, nic złego nie robimy, ale ech... ma na pewno, chociaż ona jest od niego dużo, dużo młodsza i wiem, że ciągle na nią narzeka i wkurza się.

rozumiem Cie doskonale.. bo ja z kolei mam tak, ze ON powiedział mi że coś do mnie czuje.. tylko że.. ma żonę.. i dlatego urwalismy ze sobą całkwocie kontakt...

Z żonatym to zdecydowanie gorzej by było, ale też irytuje mnie jego postawa, bo nie umie się określić, a ja nie chcę czekać wieczności :(

Gość sierotka marysiaaaa
ja zakochalam sie w żonatym i co mam powiedziec??:-o ciesz sie ze jeszcze masz szanse;)nie to co ja....:(

no wierzę.. ale wiesz, jesli się nie potrafi okreslic, to Ty musisz wziac sprawy w swoje ręce. wiesz.. jesli nie maja dzieci , slubu, a wyznał Tobie uczucia, to masz prawo oczekiwać od niego , aby sie jednak okreslił.. a jesli tego nie zrobil, to mysle, ze powinnas urwac cała ta znajomosc bo wtedy on pokaze że nie jest wart tej całej męczarni z Twojej strony.. i bedzie Ci łatwiej zapomniec..

Ja już mu powiedziałam, że generalnie rzecz biorąc, to nie przepadam za trójkątami, więc jeśli się nie określi, to będziemy musieli rozważyć kwestię pożegnania się.

no i dobrze zrobiłas! a on co na to? naprawde nie ciągnij takiej sytuacji w nieskonczonosc, bo to nie ma sensu. facet powinien byc facetem.. sierotka-a ty masz romans z tym swoim zonatym?

Gość tez tak pewna pani miala w
stosunku do mojego faceta i obecnie sa razem (juz do mnie napisala, ze chyba ja zdradza, ale mu wybaczyla)