Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

Jak zdobyć nieśmialego?Pomóżcie bo wymiękam :)

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Chciałabym zdobyć faceta.Problem w tym,że jest dosyć nieśmiały,a ja należę raczej do przebojowych babeczek :) Obiekt mich westchnień jest malarzem,na co dzień zajmuje się wystrojem wnętrz,a w weekendy dorabia jako selekcjoner w klubie.I to jest właściwie jedyne miejsce gdzie możemy się spotkać,mieszkamy na dwóch końcach miasta.Mamy jedną wspólną znajomą (co ja mówię-to moja najlepsza przyjaciółka),która chodziła z nim do klasy jeszcze w liceum.Mówiła mi,że jest raczej skryty i ciężko coś z niego wyciągnąć.Z drugiej strony to bardzo przystojny mężczyzna,mam go w znajomych na naszej klasie i czytam sobie czasami jak te wszystkie laski się do niego ślinią.Nie chcę tak robić mimo,że bardzo mi się podoba.Nie chcę być nachalna bo mogłabym na przykład co tydzień pojawiać się w klubie,w którym pracuje,ale nie chcę mu przeszkadzać w pracy!Zawsze kiedy tam jestem,rozmawiamy,ale szybko uciekam.Z drugiej strony obawiam się trochę,że jeśli będę grać przed nim niedostępną,nie będzie miał odwagi żeby ze mną flirtować.Mam czasami wrażenie,że słaby w tym jest,zawsze tylko mi się przygląda,a raczej zerka kątem i tak dalej (znajomi mi o tym powiedzieli).A może jest tak rozpieszczony przez kobiety,że czeka aż to jego będą zdobywać?To super facet,mega przystojny,inteligentny,zabawny,ma pasję.Doradźcie dziewczyny (albo chłopaki) co na takiego zadziała?Jestem ciekawa waszych opinii

Gość zrup mu loda

Gość podpowiedzcie
Naprawdę błyskotliwe...:/

Gość podpowiedzcie
Nie chcę innego! :) A wzrost...No ponad 180,to na pewno

Gość podpowiedzcie
Cream Skąd taki sarkazm?

Gość podpowiedzcie
.........A to dlaczego?