Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka 85r

przypuszczam ze jestem w ciąży

Polecane posty

Gość dorotka 85r

Okres powinnam dostać 11 dni temu. piersi mnie bola od dwoch tygodni- mysłałam ze to na okres. ale wciaz sa drazliwe, a oks\resu brak. poza tym nic mi nie jest. zamierzam jutro kupic test. w sobote mam grilla musze sie upewnic czy mogę wypic drinka.. :D Sama juz niewiem co to bedzie

Gość jaaaaaaaaaa25
dziecko bedzie:D

Gość dorotka 85r
dziewczyny piszcie jak u was bylo z ciąża na poczatku? tez miałyście bole piersi i zły nastroj a okres nie nadchodzil??

Gość dorotka 85r
zastanawiam się kiedy to sie mogło stać :P chyba nie wylicze bo ostatni okres byl spozniony i pewnie mi sie rozlegulowalo :O

Gość jestes w ciazy
tez tak mialam...bylam tydz po tym jak powinnam byla dostac okres i myslalam ze sie spozna,i caly nastepny czekalam bo bolay mnie cycki i brzuch dziwnie czulam i myslalam ze to przed okresem,nawet jak szlam na silownie to dawalam podpaski ze zaraz pewnie dostane,i dopiero po dwoch tyg mnie oswiecilo bo wogole takiej mysli nie dopuszczalam,nie spalam cala noc,siedzialam na necie i czytalam objawy.Rano moj maz sie ze mnie smial ze jak zwykle za duzo mysle bo napewno znowu nie jestem w ciazy tylko mi sie wydaje.kupilam test i wyszlo ze jednak to ciaza.Niestety poronilam po dwoch miesiacach a tobie gratuluje;)

Gość dorotka 85r
o matko :O czyli mozliwe ze dobrze przypuszczam, troche się boje zrobic test, :O boze jak to bedzie co to bedzie. niby chcialam miec dzidziusia ale chyba w szoku jestem :O

Gość dorotka 85r
moj poprzedni okres byl spozniony 10 dni ale dostałam po czym piersi przestały boleć. juz niewiem czy wtedy tez bylam w ciazy (z okresem) czy zaszłam w kwietniu nie mam pojecia :o