Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na odchodne

Musze wam to w koncu napisac

Polecane posty

Gość na odchodne

uwazam, ze ludzie na kafe to w 90% przegnrani z zyciem debile, którzy nie maja zycia prywatnego i kazda wolna chwile poswiecaja na siedzenie na forum i ublizaniu innych. Swój społeczny status uzalezniaja od image na kafeterie, od tego czy ktos jest gruby czy chudy, czy jest mądry czy głupi....przegraliscie zycie i stworzyliscie sobie wirtualne na kafe gdzie kazdy jest piekny, madry, bogaty i wogole naj :D:D Żal mi was załosne błazny...

Piszesz tak bo sam taki jesteś? Myślę, że większość to normalni ludzie, którzy tak się po prostu relaksują. Równie dobrze można obejrzeć jakąś telenowelę.

Gość na odchodne
i zal mi siebie bo sama tez przegrałam zycie ... robie sobie palcówki przed kompem i tylko tyle mi zostało ... i mam was w dupie ....

Gość na odchodne
podszywaj sie podszywaj, w dupie to mam, dzisiaj to moj ostatni wpis na kafe wiecej tu nawet nie zajrze dlatego mam nick na odchodne...relaksuja sie buahhahaha, wiekszosc przezywa zyciu tutaj bardziej niz mrówka okres ładny relaks...ja od dzisiaj zajmuje sie realnym siwatem a wy tu tkwijcie dalej...:D:D:D:D:D:D

na odchodne - późno to zauważyłaś... to widać już przy pierwszej bytności na tym forum... !

Hmm..wyrwałaś/eś się ze szpon nałogu?? Gratulacje. Jesteśmy z Tobą. Pamiętaj świat realny nie jest taki straszny i szybko się wtopisz :classic_cool:

Gość załosne tematy i
jescze bardziej zalosne odpowiedzi, gruba stara krowa piszaca jestem sexi lala a ty jestes brzydki buhahahaha, albo stary 40 letni prawiczek daje porady mlodym jak poderwac dziewczyne....zal.pl

Gość na odchodne
id do psychiatryka tam gdzie moje miejsce ...

Gość na odchodne
a najlepsze jest to ze wasze zycie i status w spoleczenstwie uzalezania sie od ilosci postów na kafe, jak nie nastukasz 200 w ciagu 2 godzin to jestes nikt...buhahaha, jak nie masz opini spoko kolesia na kafe to i w zyciu prywatnym pewnie jests zerem....ot taka wasza filozofia

Gość na odchodne
buhahahahahahahah to ze ty tu musisz byc dzien w dzien to nie znaczy ze kazdy...

Gość na odchodne
wkładam sobie kij w dupę

Gość na odchodne
jesli podszywie poproawaia ci to humor to wkladaj tak zeby ci gsrdziołkiem wylazło :D:D:D:D

Gość i zeby tutuaj
chociaz raz byla normalna dyskusja....nie ma, tylko obrzuanie błotem, wyzwiska i inne chuje muje...a to wszystko po to zeby zaleczyc swóje niedowartosciowane w zyciu prywatnym ego, im bardziej wyszczekana na kafe, tym mniej w zyciu..taska jest prawda

Gość zakompleksionemuuuutyigrubeswi
dołączam sie do opini autora

Gość i zeby tutuaj
to ma byc normalne, tematy w stylu jakiego miecza ma Jaroslaw K, albo czy moczy kija....żenada...albo ocencie moja fotke, u lalala jestem fajna jak 102 zal, zal zal

Gość niestety ale
moje zycie prywatne ma dla mnie weksze znaczenie niz Kafeteria, jest udane i nie chce tego zniszczyc siedzac tu...a wy se tu tkwijta do usranej....i walczcie dalej kto ladniejszy i zgrabniejszy, kto madrzejszy i wogole kto jest miss kafe, wypowiadajcie sie na tematy w stylu, zona komorowskiego sie odchudza, czy Jaroslaw macza kija, albo czyn jestes w ciazy itd itd....to napewno podnosi wasz poziom elokwencji i inteligencji...

Gość a ty jestes
tymbardziej zal, ze twoj pracodawca ci jeszcze za to placi, powinien zabrac wam dostep do neta, bo obnizacie swoj poziom

Gość miałaś już nie pisać
to co się jeszcze odzywasz i robisz nadzieje ludziom?

A wracając do rzeczy istotnych: "Co z tą żoną Komorowskiego ?" :classic_cool:

Gość a ty jestes
tak, mialem, ale jeszcze sie napawam ostatnia chwila, utwierdzam sie w swoim przekonaniu czytajac posty, co by potem nie miec pomysłu zeby wrócic...

Gość ano faktycznie
faktem jest ze plujecie jadem na kazdego kto dobrze wyglada i komu sie cos udalo i o tym napisze...smiejecie sie z problemów innych, nie macie za grosz szacunku do ludzi, wasze jedyne argumenty to bluzgi, tez mam dosc

Gość buhahahahahaa
najglosciej krzycza ci co maja najmniej do powiedzenia, to takie powszechne na Kafe..:D:D

Gość buhahahahahaa
a jesli chcialas zabysnac to mówi sie obojnak a nie obojnial :P czytaj wiecej ksiazek a nie tylko forum :D