Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianooo89

Gdzie by tu iść żeby poznać jakieś dziewczyny?

Polecane posty

Gość adrianooo89

Gdzie by tu iść żeby poznać jakieś dziewczyny?

Gość Ech, zawsze szczery....
Zrób sobie spacer po mieście. Mało to lancypuder chodzi? Zaczep jedną z nich, pytając która jest godzina i reszta poleci, jak masz jaja ;)

Gość adrianooo89
o godzinę pytalem no ale to powiedziala mi która jerst godzina i poszliśmy w swoim kierunku :)

Gość y o n a s z
A spojrzałeś jej głęboko w oczy? To często działa na babeczki. A później gadka szmatka, że ma ładne oczy, w których często gości poranne niebo, bierzesz numer telefonu i umawiasz się później na randkę.

Gość adrianooo89
a bywało że siadałem obok dziewczyny w busie(takie ładnej co mi sie podobała) ale nie wiedziałem co by jej powiedzieć///

Gość y o n a s z
E... facet. Takiej w busie można zrobić akcje w stylu: bierzesz chusteczkę higieniczną, piszesz na niej swój numer tel. i imię, a później dajesz lasi, mówiąc, że coś jej wypadło z torebki. I odchodzisz. Jak jej się będziesz podobał, to się odezwie. Chyba, że jakaś drętwa lub nieśmiała. Ale trzeba próbować.

Gość adrianooo89
no ale co ma chusteczka do tego że jej coś wypadło z torebki?

Gość adrianooo89
chciałem wiedzieć jak by tu można nawiązać jakiś kontakt z taką dzieewczyną która siedzi obok mnie i mi się spodobała :)

Mój brat ostatnio w galerii handlowej podszedł do jakiejś panny i zapytał ją o to czy uważa, że dzisiejsze dziewczyny to materialistki :D:D:D Chwile z nim pogadała i dała mu swój numer. Chyba jakaś głupia :P :D

Gość Easy Man
Pewnie jakaś "galerianka". Takich dziewczyn teraz w galeriach handlowych nie brakuje.

Gość Gladiusss
adrianooo89, ale Ty jesteś tępy! Przecież dostałeś przepis jak poderwać laskę. Z ta chusteczką ciekawy pomysł. Respect.

Dziwne, żeby galerianka liczyła na kasę od studenta, który mieszka z rodzicami i ma 22 lata :O No bo na bogatego to on nie wygląda.

Gość h e h e :D
Koleś, pójdź do burdelu. Tam pełno sympatycznych dziewczyn. Wybierzesz sobie jakąś, zresztą żadna Ci nie powinna odmówić. I problem z głowy :P

Gość h e h e :D
A tam, czepiasz się w tym momencie szczegółów :classic_cool:

Gość adrianooo89
Do burdelu nie pójdę bo nie chcę takie :/ trzeba będzie spróbować z tą chusteczką :)

Gość super star soccer
kurwa idz na browar

Gość adrianooo89
no i co pójdę do pubu na browara wypiję i pójdę do domu :/ bo i tak nie wiem co by jakiejś pannie powiedzieć w pubie...

Gość krotko i na temat
jesli masz 21 lat i masz takie dylematy to...... przegrales juz zycie 🖐️

Gość adrianooo89
ehh.. pomoże ktoś mi?nie chodzę do pubów,o czym się gada z dziewczynami w pubie?no niestety mam juz 21lat i chcę poznać w końcu kogoś :)

Gość kurna chatka
powiem Ci tak. sama jestem dziewczyną i zastanawiam się od jakiegoś czasu gdzie można poznać fajnego faceta. otóż nie mam bladego pojęcia, dlatego pozostaje internet, i Tobie chyba też radzę spróbować na czaterii czy jakichś innych portalach..

Gość adrianooo89
Ok może i poznać można wszędzie,ale etraz chciałem się dowiedzieć co np w takim pubie o czym można z dziewczyną gadać?jak zacząć gadać... :)

Gość kkkkkkkkklwwwwwwwweee
MOŻESZ SIE TEŻ WYSTERYLIZOWAĆ I BĘDZIESZ MIAŁ KŁOPOT Z GŁOWY A CZAS NP MOŻESZ POŚWIĘCIC NA NAUKĘ PISANIA.

Gość adrianooo89
bo żeby poznawać nowych ludzi to trzeba mieć gadkę/wiedzieć/mieć tematy do gadania...