Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

jak się używa nafty kosmetycznej na włosy?

Polecane posty

Gość
miesza sie z żółtkiem jajka , można dodac odrobine oleju rycynowego i pare kropel cytryny, taka papke nakładasz na włosy trzymasz ok godziny i spłukujesz myjesz głowe jak zwykle tylko czy to skuteczne? jak stosowałam i gówno pomoglo ale moze za krótko

a czytalam wiele opinii wlasnie dobrych na ten temat... to juz nie wiem sama czy to stosować

Gość
tonący brzytwy sie chwyta...ja może jeszcze raz sprobuje taka kurację

Gość
zalezy mi na wyleczeniu łysienia

przeciw wypadaniu to raczej Wax, czarna rzepa i na ciemne wlosy pokrzywa, chmiel, tatarak, czarcie zebro :) oraz jedzenie cebuli :) na rezultaty poczekaj choc 2 miesiace :) no chyba ze wlosy wypadaly z powodu przesuszenia (facetowi pomoglo) :D

na lysienie androgenowe piloxidil czy cos, ale nie wiem, czy jest skuteczne, i na logike, wiecej zenskich hormonow, a wiec jedz soje :) poza tym oczywiscie skrzyp i witaminy jak robisz maseczki na wlosy, przykryj je folia (reklamowka) a na to cieply recznik (np z piekarnika) i trzymaj nawet 40 min :)

Gość
ja nie mam łysienia androgenowego-robiłam testosteron , nie wiadomo co jest u mnie przyczyna łysienia bo miała rózne badania robione. stosowałam też waxa ale nie pomógl a wlosy sie bardziej tłusciły po nim