Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RachelFriends:)

Czy przyjaciele tacy jak z serialu Friends istnieją:)?

Polecane posty

Powiedzcie czy czasami myślicie o tym żeby mieć takich przyjaciół jak w tym świetnym serialu:)?Czy są gdzieś tacy świetni ludzie:)?Bo ja takich jeszcze nie spotkałam!Nie macie pojęcia jak chciałabym tak żyć:).I bynajmnej nie chodzi mi o studenckie życie tylko dorosłe:).Marzę o tym aby mieć na przeciwko kogoś do kogo można zawsze wpaść, jeść razem i non stop gadać o wszystkim:)))), przesiadywać w kawiarni czy gdziekolwiek:), dzielić się przemyśleniami, żartować:).Ja trochę przypominam Rachel;) w niektórych kwestiach może też Monikę.A Wy:)? A Ross i Chandler to dwie postaci które zawsze mnie rozwalają najbardziej:D

Gość
szkoda ze takie zycie jest tylko w serialach

Gość uwielbiam Friendów
Też się zastanawiam, czy istnieją takie zgrane paczki przyjaciol. Ja takowych nie posiadam. Też uwielbiam Rossa i Chandlera , no i Phoebe :D

Bo teraz to wygląda tak że każdy martwi się o swoją dupę ze tak powiem:/.Jak ja bym chciała poznać kogoś tak zwariowanego i lajtowo podchodzącego do życia jak oni:)

Gość ja mam takich
Ja mam takich przyjaciół. A w zasadzie lepszych, bo prawdziwych. I to jest najcenniejsze, co mam w zyciu.

A ja niestety nie:/

Gość monisisia
Serial jest super. Skończyłam niedawno oglądać wszystkie sezony :) i też się kiedyś nad tym zastanawiałam. Niestety to tylko serial i chyba nikogo w życiu nie byłoby stać na tak wielki luz jaki oni prezentują np. w pracy. Ale generalnie my jako naród jesteśmy raczej sztywniakami - co widać nawet w pociągu jak się jedzie to cisza jak w grobie a jak już ktoś by chciał rozkręcić gadkę to od razu wszyscy na niego wielkie oczy.. Jedynie górale to luzaki :))))

Gość jjjjjjjjqqqq
myślę że w tym wieku w jakim oni byli to już wszyscy w Polsce są pohajtani i mają małe bachorki, nie ma czasu na marnowanie czasu w knajpach... poza tym z tego co oni robia u nas nie dałoby sie wyżyć skąd ten cholerny Joey miał kase skoro to taki nieudany aktorzyna ;) starzejemy sie, nasze życie szybko szarzeje...

Gość hahajajaja
spójrzcie na to z innej strony-w tej zgranej paczce prawie każdy z każdym spał wcześniej lub później.Fajnie tak mieć mężą,z którym kiedyś spała najbliższa przyjaciółka?NO,jest o czym pogadać na babskim wieczorze zakrapianym winem-można wymienić się doświadczeniami,hweheeee

Jak każdy z każdym? Chandler tylko z Moniką, Joey z nikim, Ross tylko z Rachel, Phoebe z nikim, raz się całowała z Rossem.

Gość licealistka taka
Według mnie nie istnieją, smutne :( ale tak uważam. No może w moim przypadku tak jest. Zresztą szczerze mówiąc to aż tak strasznie nie żałuje, że tak nie mam. Dobrze mi jest tak jak jest, nie potrzebuje przyjaciół, w zupełności wystarcza mi mój narzeczony :) może to dziwne, ale tak mam.