Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjqqqq

czy bylibyście inni niż ci ludzie którzy razili prądem

Polecane posty

Gość jjjjjjjjqqqq

zawodnika za złe odpowiedzi i mimo że krzyczał by przestali, zwiększali dawke prądu aż do potencjalnie śmiertelnej, a organizatorzy reality show zapewniali że biorą to na siebie?? to byl tak naprawde eksperyment, ale 88 % osób męczyło tego człowieka (aktora)... 88% poddało si ogłupiającemu wpływowi telewizji...

Gość słyszałam o tym
i też się zastanawiałam, jak ja bym postąpiła. Ale myslę, że jednak nie.

Gość dziewica orleanska
po raz pierwszy zrobił to milgram w sześćdziesiątym którymś roku, kilkadziesiąt lat po nim okazuje się, że ludzie to tacy sami debile jak dawniej, pocieszające :o a odpowiadając na pytanie - nikt by mnie nigdy nie zmusił do torturowania drugiego człowieka. chyba że by mnie spił, naćpał czy odurzył czymś innym 🖐️

Gość słyszałam o tym
dziewico orleańska - a gdyby od tego zależało twoje życie? Oczywiście tak teoretycznie pytam, z ciekawości- bo ja po prostu nie wiem, co bym wtedy zrobiła.

Gość dziewica orleanska
gdyby od tego zależało moje życie to zapewne instynkt przetrwania wziąłby górę i zrobiłabym to. ale nie wiem jakbym z tym potem żyła, skończyłabym chyba w psychiatryku :P

Gość słyszałam o tym
dzięki za konkretną odpowiedź! Pewnie tak by było i u mnie......Ale wolę tego nie sprawdzać. :-)