Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apoptoza

babeczki, gdzie kupujecie buty w Warszawie?

Polecane posty

Gość apoptoza

bo mnie to ręce opadają. szukam buta na obcasie, który nie byłby szpilą, a grubszym obcasem po prostu, biegam po galeriach (wileńska, arkadia, złote tarasy, jakaś promenada, janki, byłam chyba wszędzie) i albo szpila, albo rozmiar nie ten (a mam niestety 40), albo noga niewymiarowa, albo but. miesiąc szukam butów i ni chuja po prostu, a chcę coś do biegania na uczelnię kiedy jest ciepło :o już nawet ceny olewam, bom taka zdesperowana. czy któraś zna jakiś przyjemny sklepik, gdzie szpilka nie przeważa, a można sobie znaleźć coś cieszącego oko z grubszym obcasem? bo chyba będę chodzić w kaloszach :(

Gość apoptoza
widzę, że panie nie z Warszawy, pro szpilka, albo śpią. przypomnę o sobie jutro :P

Gość no przecież ci pomagają
Jeśli szukasz BUTA (jak sama napisałaś) to nie dziwię Ci się, że nie możesz go nigdzie znaleźć :P Z reguły są sprzedawane w parach ;)

Gość odlotek.pl
pojedź do piaseczna do centrum mody obok auchan

Gość apoptoza
drugiego buta też szukam :classic_cool: i dzięki za propozycję, pojadę i mam nadzieję, że chociaż tym razem się nie przejadę ;)

Gość Sprawdzałaś w Prima Modzie?
A patrzyłaś w Prima Moda? Z tego co pamiętam to oni mają zawsze modele na niższym obcasie, albo jakieś płaskie buciki.